image3

Turleder: Thomas.
Thomas, Kaj, Benny, Hong, Maria, Søren, Ricky, Lone, Ann-Sofie og John, 11 glade kajakroere på en ca. 9 km tur.
Vi startede i regnvejr. Vi var så heldige at Tonny havde brugt sin regnvejrsdag på at stå ude og sænke den nye kajaktrailer. Så kajakkerne blev læsset nemt op i den lave kajaktrailer. Bedst som vi kørte, holdt regnen op og solen tittede frem.
Det var Sørens, Ricky’s og Lone’s første kajaktur i år, og Søren og Lone havde lovet hinanden, at de tog afsted regn eller ej. Og de kom afsted, godt de havde lovet hinanden det.
Thomas indkaldte til samling hvor Hong blev udnævnt forroer og Maria bagroer. Også blev kajakkerne sat i vandet.
John fik desværre ondt i ryggen og måtte vende om.
Vi roede samlet i tempo 6 min/km ca. 4,5 km til Cirklen i Hasmark, hvor forskellige slags sandwich blev indtaget. Den ene slags sandwich var lækre chokolade kiks, som Ann-Sofie tilbød.
Så gik det 4,5 km retur. Turen gik godt, alle fulgte reglerne …undtagen Ricky, hvorfor han skriver turberetning.
Fremover lægger han sig ikke foran forroreren. Han forklarer, at det fordi hans kajak “flyver”, efter den er blevet malet som Dannebrogsflag. Det anbefales han får installeret en bremse.
Og Thomas vi nævner ingen navne om hvem som lå ved siden af Ricky, hvorfor du slap turberetningen, var fordi du var turleder.
Maria og Hong tog en dukkert. Kajakkerne blev læsset ved at bære dem over store sten. Også hjem og varme os på en lille en.

oldlogo

Seneste ture 2024

Torsdag d. 6-6 NordenhuseTorsdag d. 6-6 Nordenhuse

Turledere: Peter, Begitte og Mai-Britt.
Øvrige.Bent. Ruben. Sjak. Johanne ogMikkel Dagens vejr va [ ... ]

Flere artikler