Turleder.. Bent

Mette. Carsten. Mogens. Christian John K.og Kaj

Nye medlemmer melder sig altid til at skrive tur beretning

Så her er jeg, Mette, med en lille turbeskrivelse.
7 Kajakkerne blev sat i vandet ved Vejlby Fed. Trods vejrmelding med regn, havde tur-ansvarlig arrangeret sol og stille vejr. Det var min første tur dette år og ivrig, så jeg var slet ikke parat til første kaffepause( kagen fik mig til at forstå nødvendigheden af pausen).
Med retning mod Strib fortsatte vi, humøret var godt, bøgen lysegrøn, himmelen blå. Og så var selskabet i denne eksklusive mandags klub godt.
På en "sølle" sandstrand helt uden bord bænke spiste vi frokost i solskin. Der var blevet snakket om en "morfar", men den blev kun ved snakken.
Hjemturen gav os havørne og en enkelt sæl og den vind vi ikke opdagede på udturen !
Sidste kaffe tår blev indtaget i læ i den lysegrønne skovbund.
De sidste km blev roet i modvind og tavshed.
Absolut en dejlig tur. Jeg ser frem til flere mandage, og glædes over at kunne deltage i disse heldagsture.
Det blev vist til 15 km ialt. (Rundet op).

Mette

Seneste ture 2024