1000005392

Kajakklub på tur
blæst, regn og kig til solen
selskab altid godt

Sjak, Søren, Benny, Kaj, Lene og Maria
6 grader C, 9 m/s Fuglsang til Hasmark Oase
Efter en skøn forårsdag uden kajak kom vi til en søndag med regn og blæst. Kajak er jo en vandsport, men vi vil nok helst have det under kajakken. Det afholdt ikke 6 friske klubmedlemmer fra at pakke traileren og køre til Fuglsang, hvor vi klædte om og satte kajakkerne i. Turen gik sydøst på mod oasen ved Hasmark. Det betød at vi startede med vinden imod os og noget bølger, så der skulle arbejdes indtil pausen. Tøjvalgtet afspejlede vejret med masser af varmt tøj og et par enkelte sydvester - den ene sydvest var fin, rød og lignede noget der kunne være båret af Paddington Bjørn. Det gjorde dog også at vi fint holdt varmen. Det sidste kvarter inden pausen erklærede Lene ivrigt at nu var solen ved at bryde igennem. Pausen blev strategisk henlagt til shelteret ved strandoasen, hvor vi satte os i en halv rundkreds, der blev nydt både madpakker, kaffe, Kajs kage og en enkelt flødekaramel. Da vi kom ud af shelteret var det tørvejr, så hjemturen startede tørt, det holdt ikke hele vejen, selvom den var noget hurtigere, end udturen, da vi nærmest blev blæst hjemad. Da alle efter lidt udfordringer var godt i land opdagede flere af os muligheden for at hoppe i vandpytter inden turen gik hjem til klubben
Maria.

image009
Turleder: Sjak
Deltagere: Henrik, Thomas, Bent, Kaj, Maria, Lene G, Søren og Tonni
Vi var 9 håbefulde roere der var mødt op denne skønne søndag morgen. For de fleste af os var det længe siden vi havde været ude at ro så nu skulle det være. Vinden var 7 m/s fra syd så turlederen ville have os nordpå og valgte Fuglsang som udgangspunkt. Vognen blev hurtigt læsset og så afsted, vi kunne næsten være i 2 biler, der var dog nogle som mukkede over bagsædepladsen.
I Fuglsang blev kajakkerne læsset af på stranden, og så hurtig omklædning. Vandet var, som ventet, fuldstændig roligt så det var bare i bådene og så afsted. Turlederen havde valgt at vi skulle mod venstre, altså nærmest nordpå eller nordvest for de mere krakilske. Det var en flot tur og dejligt at være på vandet igen. Vi sejlede ud til det grønne skur, der ligger Ca. 5 km. fra hvor vi sætter i, og så i land og spise frokost. Turlederen havde også en dejlig kage med, et eksempel til efterfølgelse for fremtidige turledere.
Trods madpakker og dejlig kage blev det efterhånden køligt at sidde stille, så vi gik i kajakkerne igen og satte snuden hjemad. Tilbage i Fuglsang fik vi læsset kajakker og blev klædt om og så mod Odense. Jeg var med i bilen der trak kajakvognen og da vi kom til klubben, undrede vi os over at vi var de første. Vi snakkede om, at de havde taget en "genvej", men da det ikke var Kaj der kørte den bil, forkastede vi hurtigt idèen. Endelig dukkede de op og havde champagne og kransekage med. Årsagen var at Henrik om mandagen (29:01) blev rund, og det skulle vi fejre. I klubhuset blev passende glas fundet frem og champagne og kransekage budt rundt, en dejlig afslutning på dagen. Tillykke Henrik. Som vi sad der og sippede champagne, snakkede vi om, at det kunne måske være en ide til afslutning på fremtidige onsdagsture, i stedet for kaffe og ostemadder. Jeg ved ikke om det er clearet med kasseren.
Tonni

oldlogo

Seneste ture 2024

Søndag d. 18-2 FuglesangSøndag d. 18-2 Fuglesang


Kajakklub på tur
blæst, regn og kig til solen
selskab altid godt

Sjak, Søren, Benny, Kaj, Lene og [ ... ]

Flere artikler