image004

Deltagere: Turleder Benny, Thomas, Begitte, Peter, Lene, Mette og Pernille.

Da jeg stod op søndag morgen og kunne høre regnen tromme på taget, var det jo dejligt at tænke på at vi udnyttede det smukke vejr om lørdagen til en kajaktur.

Som annonceret på facebook kørte vi til Strib.

Her stod Mette og Pernille klar og bød os velkommen til Strib Ro- og Kajakklub, som har faciliteter lige ud til Lillebælt. Vi skulle dog lige igennem en kæmpe vandpyt for at komme til deres klubhus.

Kajakkerne blev hurtigt båret til vandet. Vi klædte om til vinterroning og blev iført tørdragt eller våddragt og ikke mindst en masse merinould (for mit vedkommende).

Vi roede syd på under den "nye" lillebæltsbro og fortsatte videre under den gamle lillebæltsbro. 3-4 m/sek med skiftende strøm og vind fra sydøst. Solen skinnede i ansigtet på os, det var dejligt at være på vandet. Der var en masse at kigge på, 2 broer, mange skønne bygninger ned til vandet og skøn natur på den anden side af bæltet.Dog så vi ikke nogen marsvin eller sæler. Efter 6,5 km ankom vi til Søbadet, Middelfart, hvor vi holdt frokost. Petet bød på velsmagende valnøddesnaps.

Da frokosten var spist, roede vi samme vej tilbage. Første del af hjemturen bød på lidt modvind. Det fik blodet til at cirkulere hurtigere og varmen strømmede ud i fingrene. Da vi rundede NyHavn2 kom vi i læ resten af turen.

Efter omklædning bød Mette og Pernille på kaffe og de lækreste romkugler fra Baks i Nørre Aaby, som vi nød i deres klubhus med udsigt over vandet.

Herefter var det tid at høre hjem igen.

Tak for endnu en skøn og hyggelig tur på vandet.

/Lene G.J.

oldlogo

Seneste ture 2024

Mandag d. 15-7 TåsingeMandag d. 15-7 Tåsinge

Deltagere: Bent, Birgitte, Erik, John, Kaj, Toni, Vagn og Mogens
Turleder: Bent
Regn da jeg vågnede [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2023

Vejlby Fed d. 16-12Vejlby Fed d. 16-12

Turleder: Carsten
Deltagere: Erik R., Maria, Hong, Bent, Yvonne og Lene J.

Der blev lagt op til at  [ ... ]

Flere artikler