Turleder: Sjak

Øvrige deltagere: Bent. Hong. John K. Kaj. Lone og Anne Sofie.

Det var min første tur med Odense Havkajakklub, efter aftale med formanden.
Jeg ankom i god tid , og man var i fuld gang med at læsse kajakker på traileren.
Jeg blev venligt modtaget, og fik hilst de øvrige 7 deltagere.

Jeg havde min kajak på taget af bilen, så jeg blev udpeget til at køre, så var vi fri for at læsse min kajak over på traileren.

Det blæste fra nord vest, så turlederen Schak foreslog, at vi kørte til Kerteminde sydstrand.

Da vi ankom til Kerteminde sydstrand, fik vi sat kajakkerne i vandet, og roede langs kysten mod storebæltsbroen med vinden skråt bagfra. Vi roede ned til 2 sommerhuse, som lå helt ude i strandkanten, hvor vi gik i land for at holde pause, og fik noget at drikke.

Vi roede retur i modvind med lidt bølger, og solen på vej ned i vest. Ved ankomst tilbage ved sydstranden, var der nogle der tog en dukkert, inden vi læssede kajakkerne og kørte retur til Odense, hvor der var kaffe, ostemadder og en lille en til halsen i det hyggelige klubhus.

Alt i alt en dejlig tur, med venlige deltagere, som var nemme at tale med, og helt sikkert ikke sidste gang jeg deltager på disse hyggelige ture, og regner med at blive medlem i klubben.

Hilsen John Knudsen

Seneste ture 2022

Lørdag d. 6-8 LillebæltLørdag d. 6-8 Lillebælt

Turleder. Benny
Øvrige deltagere. Erik, Susanne, Ricky og Lone.
Vi var 5 deltagere til denne heldag [ ... ]