293545093 440760877947167 9159715143628390714 n

Tur leder. Sjak
Øvrige. Benny. Christian. Henrik. Hong. Inge. Kaj. Kia. Lene A. Van og Jesper.
Årets varmeste dag, mon nogle havde energi til en kajaktur?
Det var der, vi var 11 friske roere der kørte til Bogense kajakklub og satte i ved kajakklubben.
Inge fortalte at hun hjemme havde kigget vejrudsigter og set ture for sig, hvortil Bo, Inges husbond, havde sagt, "Lad dog være med at bruge krudt på det, det har turlederen helt styr på"
Han er en klog mand, som mange skulle ta ved lære af.
Nå men vi fik sat i og roede uden om Mågeøerne, for at slippe fri af det lave vand og roede ud til det gamle pumpehus ved Gyldensten Gods.
Pumpehuset blev overflødig da man genoversvømmede det tidligere Gyldensteen Inddæmmede Strand, så det er nu lavet om til et udsigtstårn.
På vej hjem var det nærmest havblik, med deraf følgende smukke spejlinger i vandet.
Vel tilbage i Bogense var samtlige 11 roere en tur i baljen for at blive nedkølet, dejligt.
Så gik turen hjem til kaffe og ostemad.
Tak for turen.
Sjak

Seneste ture 2022

Lørdag d. 6-8 LillebæltLørdag d. 6-8 Lillebælt

Turleder. Benny
Øvrige deltagere. Erik, Susanne, Ricky og Lone.
Vi var 5 deltagere til denne heldag [ ... ]