287769273 10159381566063952 4513273353725544790 n
Turleder: Benny
Deltagere: Bent, Kaj, Christian, Dorthe, Lene G.J, Anne-Sofie, Hong.
I alt 8 personer.
Turen starter fra Måle strand til Romsø og tilbage. I alt 8 km + en gåtur på 3,5 km. Vind 0- 2 m/s.
Romsø og øer generelt er en uendelig og ubeskrivelig inspiration for mig. Vejret er så dejligt, roligt, varmt og blank vand.
Alle 8 kajakker ror stille og roligt ud fra Måle strand til Romsø. Vi er enige om gå rundt på øen i stedet for ror rundt om øen. Romsø er uendelig smukt. Og altid spændende at kigge og udforske øen. Kigger på træerne og deres speciale udseende. Det giver os en dejlig afslappet oplevelse. Træernes blade bliver spist af dådyr på øen. Derfor bliver træerne smukke og med en special udseende som om der er en dygtig havemand, der ordner træerne hver eneste dag. Alle træerne hælder til den samme retning og bliver også smukt på en anden måde.
Havet bliver endnu mere smukt når vi kigger igennem mellem træerne. Efter 3,5 km vandretur på øen vi trænger til en pause. Solnedgangen er så flot på øen.
Vi ror hjem i en flot solennedgang og rød himmel. Til venstre er Storebæltsbroen og kan ses med blinkende lys. Til højre ses Solen langsom synker ned i horisonten.

Efter alle kajakkerne er læsset på traileren tager Lene, Bent, Kaj og Christian et hurtigt bad. Det er så godt for dem.
Vi kommer sent hjem til klubben kl. 23. Der er kun 5 tilbage til ostemad og kaffe. Lene, Bent og Dorthe er kørt hjem.
Tusind tak for en dejlig tur. Og som sagt en ubeskrivelig, uendelig inspiration for mig med havet og øerne. Min hjerne, mit hjerte, min krop renses for negative tanker, trætheden er væk og erstattet med en god og positive energi.
Hong

 

 

 

oldlogo

Seneste ture 2022

Lørdag d. 6-8 LillebæltLørdag d. 6-8 Lillebælt

Turleder. Benny
Øvrige deltagere. Erik, Susanne, Ricky og Lone.
Vi var 5 deltagere til denne heldag [ ... ]

Flere artikler