IMG 2356

Fra klubhuset drog Inge, Karen Elise, Kathe, Lene, Ruben, Tonni, Kisser og Michael, i godt selskab med de erfarne turledere, Carsten, Henrik og Niels, på tur mod Enebærodde, hvor vinden så tilforladelig ud.

Vel fremme kunne vi se, at det med vinden var så som så, idet det blæste en del på tværs af kysten, og der var lidt bølger. Alle kom godt i kajakkerne og ud på havet, og vi fløj nærmest ned mod Gabet. Godt ude på Odden gjorde vi et stop, hvor medbragte spise- og drikkevarer blev nydt.

Herefter gik turen tilbage mod bilerne, i stiv modvind og med bølger ind forfra, så der skulle kæmpes en del mere end tidligere, men vi kom alle vel frem, og havde roet ca. 7 km.

Vi sluttede af med evaluering af turen i klubhuset, hvor der var dækket op med tiltrængt kaffe og franskbrød.

Kh. Michael

Seneste ture 2022

Lørdag d. 6-8 LillebæltLørdag d. 6-8 Lillebælt

Turleder. Benny
Øvrige deltagere. Erik, Susanne, Ricky og Lone.
Vi var 5 deltagere til denne heldag [ ... ]