285133851 1649850388747819 5449733753804429276 n

Turleder: Bent
Deltagere: Mogens. Thomas. Kaj. Sjak. Finn. Anne Sofie og Vagn
Brandsø
Vi var 8 friske roer der møde op og fik kajakkerne læsset.
Bent havde 2 forslag til dagens destination, det ene var Helnæs rundt, nu hvor søsætningsturen var blevet aflyst, det andet forslag var Brandsø. Der var som altid for og imod, så turlederen måtte skære igennem. Det blev Brandsø.
Vi kørte til Husby Strandvej og satte i. Det var udsædvanligt stille vejer, Lillebælt var næsten helt blankt.
Første pause var på stranden, for enden af Wedellsborg halvøen. Vagn havde bagt de skøneste rabarbermuffins med mandler, de blev antaget med stort velbehag sammen med den medbragte kaffe.
Herefter stod den på krydset over til Brandsø, det var jo helt stille, så det blev en hyggelig tur over Lillebælt, så vi forsatte om på den anden side af øen, hvor vi efter lidt søgen fandt bord med bænke, så nu var det tid til frokost.
Efter frokost var der gåtur, hvor vi spottet de øens dyreliv. Efter en hyggelig gåtur gik turen tilbage mod Fyn, da vi roede det sidste stykke rundt om Brandsø, blev der spottet en Havørn, så vi var nogle der syntes det var så spændende, at vi måtte hen og se om vi kunne komme lidt tættere på, det lykkes og så kom der en mere til syne, som landede i et højt træ, hvor den sad og holdt øje med os, til sidst fløj den videre, og vi satte efter vores venner, som var godt på vej mod Fyn. Det blev til endnu en kaffepause med resten af kagerne og så det sidste lille stykke hen til udgangspunktet.
Endnu en herlig tur i kajakkerne, i gode venners selvskab.
Thomas

 

 

Turen blev 25 km inkl. gåtur.

Med venlig hilsen
Thomas Vierø

 

 

 

oldlogo

Seneste ture 2022

Lørdag d. 6-8 LillebæltLørdag d. 6-8 Lillebælt

Turleder. Benny
Øvrige deltagere. Erik, Susanne, Ricky og Lone.
Vi var 5 deltagere til denne heldag [ ... ]

Flere artikler