Turleder: Benny
Deltager: Mike. Hong. Begitte. Bent. Carsten. Erik R. Kaj. Sjak.Thomas og Susanne

Uden fast grund under fødderne
I svinget ved de lysegrønne bøgetræer og de sirlige lilla forårsblomster tæt på kanalen, ligger der et lille gult hus. Jeg har cyklet forbi der 1000 gange før, men aldrig tænkt over, hvad det mon var for et sted eller hvad der mon var derinde. Det ved jeg nu, heldigvis. For stedet er fyldt med gode hjertelige mennesker der alle deler ud af deres fælles passion for kajaksport. Stedet er lige så stille ved at blive mit sted også.
Jeg er ny i klubben og i onsdags gik turen til Tørresø, det var min 3. tur.
Vejret var perfekt for en nybegynder som skulle ro med de mere erfarende. Under den fri himmel og med lidt blæst og bølger var der tilpas koncentration og adrenalin. Tempoet var 5,5 km/t. Stemning var som altid høj, og jeg er ved at lære at øl, chokolade og tøjskifte side og side er lige så naturlig som den utrolig hjælpsomhed der er i denne klub.
Efter at have tilbagelagt små 10 km gik turen hjem igen. Jeg forbavses stadig over hvor hurtig sådan en trailer kan blive pakket og tømt på.
Efter sådan en aften på vandet, hvor man ikke har fast grund under fødderne og alligevel føler sig tryg og i godt selskab, smiler man lidt ekstra når ostemadden indtages.
Tak for en fantastisk opstart i Odense Havklub.
Susanne

Seneste ture 2022

Lørdag d. 6-8 LillebæltLørdag d. 6-8 Lillebælt

Turleder. Benny
Øvrige deltagere. Erik, Susanne, Ricky og Lone.
Vi var 5 deltagere til denne heldag [ ... ]