IMG 0462

 

Turleder Bent deltagere Thomas, Henrik, Kaj, Mogens, Vagn og Carsten
7 forventningsfulde mænd var samlet foran klubhuset. I dag var en særlig dag. Lidt overraskelser var blevet pakket i kajakkerne. Turlederen ville gerne op omkring Middelfart. Nogle stykker ville gerne prøve noget nyt, nemlig sydsiden af Vejle Fjord mod Trelde næs. Meeen det var nu lidt for langt at køre, så det blev Kongebrogården mod Strib Fyr.
Kajakkerne kom i vandet og efter en god halv time, var der pause og en dejlig stor brunsviger dukkede op af Kajs kajak. Han havde jo haft fødselsdag i går, 80 år, still going strong, så det skulle da fejres. Kaffen blev fundet frem og alle fik et dejligt stort stykke brunsviger, meeen Kaj antydede han havde mere i ærmet til en senere pause. Så to mand forsvandt og kom tilbage med bobler, kransekage og jordbær og selvfølgelig champagneglas. Sikke en pause. Der måtte selvfølgelig synges en sang for Kaj, og der opstod tvivl, om vi ville nå Strib Fyr.
Meeen turlederen kaldte til orden og kajakkerne kom i vandet og turen gik videre. Strømmen og vinden bragte os hurtigt op til fyret, meeen skulle vi rundt om pynten? Turlederen var lidt i tvivl, da der var lidt sjov i vandet omkring revet, men fødselaren var frisk på turen rundt, så vi rundede revet, gik i land og fik frokost. Her fik vi selskab af John som lige ville hilse på og hygge med, så Kaj fandt en flaske bobler frem sammen med kransekage, så det blev en dejlig pause. Enkelte nåede endda en morfar.
Men da vi så skulle hjem over revet var både vind og strøm imod, så nogle tog nogle sik-sak ture over revet. Kaj og jeg tænkte lidt på Jylland, så vi bevægede os lige så stille derover. Mens vi lå derude i Lillebælt og hyggede, så vi pludselig de andre ro tilbage mod fyret. Bent smuttede lige en tur op på standen og alle havde kurs mod fyret. Så Kaj og jeg blev enige om, at vi også hellere måtte vende næsen mod fyret.
Turen var nu blevet ændret og planen var nu at John kørte chaufførerne tilbage til bilerne og traileren, så vi slap for turen hjem, mod vind og strøm. Meeen det ville jo aldrig være gået så galt, hvis vi var taget til Vejle Fjord.
Turen sluttede selvfølgelig med Kajs bobler og jordbær. I de 25 år Kaj har roet, har der ikke været en tur, hvor der har været champagne i alle pauserne. Sikke en tur. Til lykke Kaj og god tur fremover.
Tak for dejligt selskab
Carsten

 

 

oldlogo

Seneste ture 2022

Lørdag d. 6-8 LillebæltLørdag d. 6-8 Lillebælt

Turleder. Benny
Øvrige deltagere. Erik, Susanne, Ricky og Lone.
Vi var 5 deltagere til denne heldag [ ... ]

Flere artikler