Vi var 7, der kørte med.
Dorthe, Hong, Benny, (turleder), Thomas, Bent, Kaj og Jesper.
Kenneth mødte op trods sygdom, men måtte alligevel strække våben og blive hjemme.

Vejret var smukt, 24 grader på termometret og en sydøstlig vind 5-6 m/s, så vi startede i modvind, men bølgerne var meget moderate. Der var lavvandet med en revle, hvor vi kunne stage os frem.
Efter en time fortalte Benny, at vi var ved de sidste borde og bænke inden Gabet 3 km længere henne, så ved 4,2 km lagde vi til.

Her var der til gengæld dybt helt ind til stranden, så jeg viste min kunnen: Ved at stige ud – og snuble – og blive våd. Lånte Dorthes store overfrakke, men ellers kun lidt knæk i stoltheden.
Hjemad gik det strygende, tilbage på en halv time, så vi var i bilerne inden solnedgang. 8,4 km og så hjem til ostemadderne.

Og så lidt om at være ny i klassen. Sikke nogle rare folk art være sammen med, og de snakker. Jeg er blevet taget rigtigt godt imod. Jeg har roet i flere år i den lille Ollerup Havkajakforening, men er nu flyttet til Odense og finder det spændende at ro nye steder. Og da tonen er rigtig god, bliver jeg hængende her i klubben fremover.
Jesper

Seneste ture 2022

Torsdag d. 30-6 Dalby bugtenTorsdag d. 30-6 Dalby bugten

Turledere: Carsten og Henrik Deltagere: Helle HS, Helle M, Ann, Lene A, Henrik, Carsten, Erik R. Ki [ ... ]