280071737 5107962095957108 3804705904582151403 n

Turleder : Erik Reinsborg
Deltagerne : Carsten, Lene Andersen, Henrik, Toni, Mai, Lone, Hong.
8 personer i alt. Allesammen kommet hjem i god behold.
Vi roede 4,5 km i alt.
Turen startede fra Kølstrup, Kertinge Nor.
Vind: 7 m/s NV.
Vi roede i modvind til den anden side af Kølstrupstrand og langs med skoven, hvor der var i læ for vinden.
Det var solskin og vi oplevede en hyggelig og smuk aften (Jeg kommer til at huske det vores formand engang sagde: Solen altid skinner, når der er kvinderne med på tur :) ).
Der er masser sten i vandet på denne side, og Hongs kajak kom til at sidde fast, men fik hjælp af Henrik.
Der var masse af svaner i området, og Mai prøvede at komme tæt på for at få nogle skønne billeder, men det lykkedes ikke helt, da svanerne fløj pist væk.
Kølstrup er et godt sted, der mindede mig om, at det var min første kajak tur i Odense Havkajakklub for 3 år siden, hvor jeg var meget nervøs og jeg kæmpede for at ikke falde i vandet. Og jeg var taknemmelig for, at jeg fik god støtte både fysisk og psykisk mod angst for fald i vandet. Og nu er det min datter første tur i klubben og det er også Kølstrup. Jeg skal også lære at huske at tage hensyn til de nye. Jeg synes, at i vores klub er vi virkelig gode til at hjælpe hinanden.
På den anden side af Kølstrup er det Munkebo, og det er min og min datters hjemby. Munkebo er en dejlig by.

Det er min første tur på kajak på vandet i år. Natur og især natur og frisk havvand er ubeskrivelig smuk. Så jeg skal tage mig sammen og komme ud på vandet til flere ture i løbet af året, trods livet er det nogle gange mere eller mindre udfordret. Ja men jeg vil tænke at udfordringer i livet er ligesom bølger ude på havet, når vi ror i bølger og vi er nødt til at ro og ro for ikke at blive fanget af bølgerne.
Igen tusind tak for en dejlig hyggelig tur.
Venligst hilsen
Hong

Seneste ture 2022

Torsdag d. 30-6 Dalby bugtenTorsdag d. 30-6 Dalby bugten