Onsdag d. 11/5, 11,3 km (på mit ur)
Turleder: Benny.
Øvrige Begitte. Carsten. Dorthe. Kaj. LeneG.J. Thomas og Jesper.
Det var en kold og regnfuld aften, sådan starter mange gyserfilm, men det var bare en onsdag aften og vi var 8, som gerne ville ud og ro.
Der mødte en erfaren roer op, Jesper, som ingen vidste ville komme, men han havde en bil, som kunne trække traileren og han ville gerne køre vores kajakker til Nordenhuse, hvor vi satte i. Der var næsten ingen vind og regnen faldt stille, faktisk meget flot. Snakken gik lystigt sydpå til et sted ved Teglværkskoven, hvor vi holdt pause. Det var så koldt, at Kaj gav sin øl væk, da han hellere ville have kaffe! Det passede nok også bedre til de kiks med chokolade, som Thomas havde med til gruppen. Dorthe og jeg takkede dog pænt Nej tak, vi er på en mission og det mørke chokolade, havde ikke kakao nok til at være grønsager!!!
På turen tilbage til bilerne, spottede jeg marsvin, men de dykkede igen, så jeg var den eneste, som så dem.
Vi fik klædt om i tørvejr under træerne og kom tilbage til verdens bedste ostemad.
Alt i alt endnu en skøn ro aften, med forhåbentlig et nyt medlem til klubben – jeg tror ikke, at vi afskrækkede ham.
Knus Begitte.

Seneste ture 2022

Torsdag d. 30-6 Dalby bugtenTorsdag d. 30-6 Dalby bugten

Turledere: Carsten og Henrik Deltagere: Helle HS, Helle M, Ann, Lene A, Henrik, Carsten, Erik R. Ki [ ... ]