P5070202

Tur til Iholm forbi Svendborg, ca 17 km.

Deltagere: Begitte, Lene GJ, Dorte, Thomas, Benny, Erik B, Erik R og Helle
Turleder: Erik R

Vi satte kajakkerne i ved Thurø-dæmningen. Netop som vi havde fået kajakkerne båret ned, kom Erik B flyvende, så han nåede også med. I øvrigt kunne vi konstatere, at det var blevet sommer, for Erik R var hverken iført tørdragt, eller rojakke (og så er det varmt…).

Turen gik ind mod Svendborg havn, hvor vi bl.a. spejdede efter Delle (Svendborg havns delfin). Vi fortsatte mod Svendborgsundbroen, og tog på vejen et kig ind i en lille privat ”minihavn”, som vi fandt ville egne sig godt til et kajakvenligt bofællesskab. Lige efter broen holdt vi kaffe-/kage pause uhm…

Alt imens vi nød kaffen, kunne vi konstatere, at der var hvide skumtoppe når vi kiggede mod Iholm. Men afsted det gik og vi nåede øen i modvind og med et kryds af sejlrenden. Ved udstigning var Erik R så opsat på ikke at blive våd, så han lavede en ”smart” udstigning, som fik ham halvt ned i vandet. Ved faktisk ikke hvor mange der opdagede det, for han sprang op så hurtigt at selv Anders And ikke kunne have gjort det bedre (tror ikke engang vandet nåede at opdage han var i).

Vi nød den dejligste frokost i sol, læ, og idyl. Lene havde glemt sin frokost, men fik tilbudt så meget, at hun følte sig prop mæt. Flere syntes det var et smart trick, så spændende hvor mange der har ”glemt” madpakken på næste tur…

Så gik det rundt om Iholm og tilbage på Tåsingesiden. Nu havde vi rygvind så tjuhej hvor det gik. Et lille is-stop i Vindebyøre og så retur. Vi sluttede af med en dukkert. Ja dvs. Begitte, Lene og undertegnede. Erik B var også i, men da han opdagede hvor lavt det var, nøjedes han med at soppe.

Jeg havde inderligt håbet på at se Delle, men den eneste delle jeg så var min egen. Ikke desto mindre var det en fantastisk og MEGET hyggelig tur.

Helle

 

 

 

 

oldlogo

Seneste ture 2022

Lørdag d. 19-11 Å strandLørdag d. 19-11 Å strand

  Turleder: Carsten Holmgaard, Deltagere: Benny, Kaj og Jørgen Carsten havde planlagt en tur [ ... ]

Flere artikler