OI000068

Turleder Benny
Øvrige: Sjak. Begitte. Bent. Dorthe. Erik R. John. Kaj. Kenneth og Lene G. J.

Vi mødte op 10 friske medlemmer for at få en aftentur. Alligevel blev der læsset 11 kajakker på traileren inden afgang.
Kenneth havde fået en flot Tesla elbil, så han skulle prøve at trække traileren. Det gik rigtigt fint og vi kom både frem og tilbage fra Kerteminde uden problemer.
I Kerteminde mødte vi to søde damer der skulle med ud at ro. Den ene ville købe Eva Anettes kulfiberkajak men ville lige prøve at ro den inden hun betalte sidste afdrag. Det gik rigtigt fint og hun roede glad hjem i kajakken efter at have været med på turen sammen med os.
Vi roede alle fra sydstranden og ud til det røde hus på stranden. En tur på 5 km hver vej.
På hjemturen blev det helt blikstille og vi så marsvin lege i overfladen. Tilbageturen var med den nedgående sol i ansigtet. En rigtig fin solnedgangs oplevelse.
Hjem til kaffe, brød og hyggesnak i klubhuset.

Bent

Seneste ture 2022

Lørdag d. 19-11 Å strandLørdag d. 19-11 Å strand

Turleder: Carsten Holmgaard, Deltagere: Benny, Kaj og Jørgen Carsten havde planlagt en tur [ ... ]