P4150142 1

Langfredag. Ballen - Fjællebroen 16,2 km.
Turleder: Benny
Deltagere: Lene G, Bent,Yvonne,Lars-Erik og hans søster Pia , Begitte, Dorthe.

Vejret var ikke helt med os rent solskinmæssigt, men hvad gør det, når selskabet er hyggeligt :-) . Vejr og vind bragte os syd på, så vi kørte til Ballen havn for at sætte i der. Som sædvanlig gik der ikke lang tid ...5 km. i roligt rovand ...før vi var “nødsaget” til at holde den første kaffe/kage pause, da vi havde ikke mindre end to kager med :-).
Ved kaffe stedet blev Yvonnes Citronkage nydt, mens der var fuld gang i flere friluftsaktiviteter inden for 100m. ... Vi hilste på en løber, flere der vandrede på Øhavsstien, en vinter bader ( ved godt det er forår, men med den vandtemperatur!!! ), fiskere, en robåd med styrmand strøg forbi, og i baggrunden en sejler... så der var virkelig mange, der var ude og nyde friluftslivet. Med al den aktivitet måtte vi jo så også igang igen. Efter et par km. Nåede vi Frokoststedet lige før Fjællebroen, hvor vi fandt den ene af de to shelterpladser, som Benny gerne lige ville tjekke ud... Det var en fin plads med to hytter med plads til 5 i hver. Et lille primitivt toilet var der også på pladsen. Her blev vi blev bænket ved to bord/bænkesæt.
Efter pausen satte vi i igen og fik lige glæde af små 5 min. varme da solen brød igennem... Benny var dog ikke færdig med at tjekke sheltere ud... så vi måtte lige over til Dybskrog for at udforske den shelter der ligger der... pladsen så rigtig hyggelig ud, så mon ikke der kommer en overnatningstur engang :-) Herefter tog vi hjemturen i et stræk, for at nyde turens sidste dråber kaffe og Bents Banankage i noget varmere skiftetøj og med varme hænder og fødder. Tak for endnu en skøn tur :-).
Dorthe

 

 

oldlogo

Seneste ture 2022

Lørdag d. 6-8 LillebæltLørdag d. 6-8 Lillebælt

Turleder. Benny
Øvrige deltagere. Erik, Susanne, Ricky og Lone.
Vi var 5 deltagere til denne heldag [ ... ]

Flere artikler