IMG 0371

Turleder: Thomas
Øvrige: Anders. Begitte. Bent. Peter og Kaj
Det er lørdag morgen og jeg tænker på, at jeg ikke har nogen planer for dagen. Men så kommer der en sms fra Bent, om jeg vil med ud og ro og han har lavet kaffe til mig. Udenfor er det frostvejr, men solen tænker på at stå op, fristelsen er for stor, så jeg siger ja tak.
Vi bliver enige om at tage til Nyborg og kører til stranden ved Lieffroy. Solen skinner og vandet ligger blankt, så det er derudaf mod nord. Det bliver besluttet, at vi gemmer kaffepausen til om eftermiddagen , så vi ror seks km. til Nordenhuse.
Efter frokosten er det tilbage, men vi mangler kaffe og kage, så vi går på land ved Strandvænges Park, efter kaffen går vi rundt i dyreparken og ser fugle, høns , geder med mere. Vi har heller ikke set ret mange dyr på vores tur, der var en, der mente at se en sæl, men så lettede den og blev til en skarv, og bagefter en måge.
Det blev selvfølgelig en dejlig tur som altid.
Kaj

 

 

 

image0

Vejlby Fed - Røjle Klint

Deltagere: Bent, Thomas, Jess, Begitte, Lene, Henrik, Mogens.
Turleder, Erik

Årets bedste tur. Deltagerne, vandet, den dramatiske kyst med de mange udskridninger, ikke engang vejret kunne vi klage over.
Måske lige det sted hvor vi spiste frokost. Det var en opgave at komme op ad stejle trapper og lerede skråninger. Nedad var det enighed om at jeg skulle gå først, vist nok fordi jeg havde de glatteste skosåler !
Mogens

 

 

oldlogo

Seneste ture 2022

Lørdag d. 15-1 NyborgLørdag d. 15-1 Nyborg

Turleder: Thomas
Øvrige: Anders. Begitte. Bent. Peter og Kaj
Det er lørdag morgen og jeg tænker  [ ... ]

Flere artikler