20211018 124419 450 x 600

Turleder: Bent
Øvrige : Anne Sofie. Erik R. Mogens. Tonni. Christian og Kaj
Ca.. 20 km
Skyerne hang bogstavelig talt helt ned til jorden da vi kørte mod Sandager Næs/Vestfyn, men til gengæld var der ikke så meget som en krusedulle på vandet da vi skulle sætte vores kajakker i.
Vores plan var at ro rundt om Bogø, men hvor var øen? Jeg var lidt nervøs for, om vi ville havne i Jylland. Jeg må sige, af alle de mandagsture jeg har været med på, var det den tur, hvor der var bedst samling på tropperne.. (Der var ingen som turde ro for langt væk fra de andre, for så var man blevet fortabt i tågen!!!!)
Da vi nærmede os Bogø, vrimlede det med sæler som stak deres søde små hoveder op.. de var meget nysgerrige. Vi kom i land på Bogø og fik spist den kage som jeg havde bagt og taget med, så forsatte vi turen rundt om Bogø og vi kom hen til havnen.
Vi lagde til igen og så blev der ellers lige tryllet et veldækket bord frem, med hvide tallerkner, rødvin og hvidvin, servietter og hele molevitten (jo der er stil over den i Odense Havkajakklub) Kaj og Lotte havde sørget for god mad til os alle og vi kunne efterfølgende trille ned til vores kajakker igen.
Vi forsatte turen rundt om Bogø igen og nåede rundt. Vi tog lige en meget kort pause, for at kigge meget grundigt på kort og kompas for at finde ud af, hvordan vi fandt tilbage til vores egen ø (Der lå stadig en tyk tåge over hele Fyn og Sønderjylland). Vi satte kursen mod Fyn, det var lidt ærgerligt, at vi ikke at kunne se det flotte landskab i Lillebælt, men vinden var der heldigvis stadig ikke noget særligt af. Vi fandt heldigvis Fyn igen, for mine tæer var ved at være blå af kulde, så det var godt at komme i tørt tøj igen.
Tak til hele mandagsholdet for at I ville have mig med på endnu en tur, – I er sku en fornøjelse at være sammen med alle sammen 😊 og jeg glæder mig allerede til næste forår.
Og tak til turleder Bent for endnu en god tur- og fordi du lokkede mig med.
Anne Sofie

 

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

oldlogo

Seneste ture 2021

Lørdag d. 27-11 JulefrokostLørdag d. 27-11 Julefrokost

Julefrokost 27.11.21
Turleder og assistenter: Mogens, Lars Erik og Tonni
Deltagere: 21 glade og fest [ ... ]

Flere artikler

Ture 2020

Onsdag d. 30-12 VigelsøOnsdag d. 30-12 Vigelsø

Turleder: Sjak
Øvrige deltagere: Mogens. Tonni. Van. Hong. Peter. Bjarne og kaj
Årets sidste kajak [ ... ]

Flere artikler