242129322 1346532765776530 7760355289487192713 n 600 x 450

Turleder: Bent
Supplerende turledere: Kaj, Lars-Erik, Mogens og Christian.
Vejrudsigt: Vind 4-6 sekundmeter fra syd – øst, overskyet med små byger og lunt.
Vi besluttede at sætte i ved strib og sejle mod Båring Vig.
Mogens fortalte os om tyskernes torpedo ”garage” som har overlevet siden anden verdenskrig. Torpedoerne blev kørt ned til vandet på den støbte vej. Vi læste senere på turisttavlen at torpedoerne var fjernstyret og kunne vende tilbage, hvis det var ønsket. Jeg har prøvet at finde lekture om emnet uden succes, da jeg har svært ved at forstå at denne fjernstyring kunne foregå via kabel, omvendt var den trådløse teknologi ikke så veludviklet dengang.
Vi sejlede forbi Røgle Klint, en rigtig flot tur i stille regn, hvor vi nød synet af skrænterne. Mogens havde hjemmebag med til kaffepausen (i rigelig mængde) Vi sejlede videre til Båring hvor vi indtog vores middagsmad. Det blev lidt køligt i småregnen, så i stedet for en morfar kom vi hurtigt ned i de lune kajakker og retur. Fantastisk hvordan returen er en ny oplevelse, det at se kysten fra en anden side. Bent fandt et dejligt sted til eftermiddagspausen hvor Mogens igen trakterede med dejlig kage. Bent supplerede med en lille en (jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke taber mig med al den motion) Vi så et par marsvin inden vi tog sidste etape. Nogle af os tog en hurtig dukkert inden vi pakkede sammen.
Vi blev enige om at menuen på mandagsturene i oktober skulle være varm mad, så husk tallerken og ske. Tilmelding vigtig.
I den forbindelse blev jeg belært om at sammenkogt ret er noget der er mislykket. Gryderet er rigtig fint 😊 Sådan bliver man jo klogere hver dag.
Turen blev på 19 km.
Tak for en fantastisk dag
Christian

 

 

 

 

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

oldlogo

Seneste ture 2021

Lørdag d. 27-11 JulefrokostLørdag d. 27-11 Julefrokost

Julefrokost 27.11.21
Turleder og assistenter: Mogens, Lars Erik og Tonni
Deltagere: 21 glade og fest [ ... ]

Flere artikler

Ture 2020

Onsdag d. 30-12 VigelsøOnsdag d. 30-12 Vigelsø

Turleder: Sjak
Øvrige deltagere: Mogens. Tonni. Van. Hong. Peter. Bjarne og kaj
Årets sidste kajak [ ... ]

Flere artikler