OI000054 600 x 450

> Onsdagsturen: Måle Strand - Romsø små 8 km.
> Turleder: Bent
> Deltagere: Kaj, Christian, Hong og Dorthe.
Den skønneste aften i en ferietid, hvor der kun dukkede 5 op.
Men trods ferietid, havde der været gang i aktiviteter ved klubhuset. Kaj havde fået lagt græsset ned, da det var helt nyklippet og Christian havde endnu engang ....gang i støvsugeren.
Kajakkerne blev pakket, og Kaj’s gamle kajak, der skulle afprøves, blev lagt tilbage på hylden, da Bent
besluttede at turen skulle krydse over til Romsø... Så ikke lige dagen til at teste den.
Allerede i bilen var stemningen i top... og fartpiloten Hong sørgede på bedste vis for at Kaj ikke blev blitzet
??...alt imens historier blev fortalt.
Vel ankommet satte vi i ...og solen skimtes hen over Romsø.
Vi besluttede os for at gå rundt på øen istedet for at ro rundt... skøn beslutning for mig, der aldrig har været
inde på øen...Hvor var der smukt!
Dyrene havde vi spejdet, da vi nærmede os kysten, men nu kom vi endnu tættere på. På modsatte kyst, satte vi os ned og nød en skøn stund. Inden afgang måtte vi dog bruge en del tid på at fjerne burrer, der havde havde sat sig godt fast... især hos Kaj.
På roturen hjem, som var helt magisk i næsten helt spejlblankt vand...dukkede der lige pludselig et stort
sælhovede op, der gav sig god tid til at se, hvad vi var for nogle...Dejlig oplevelse... og heldigvis dukkede den op en 3 gange ...Lidt senere spejlede den røde sol sig i havet.. så kort og godt....en Stjernestund.
Og denne stjernestund fortsatte hjemme i klubhuset, hvor der blev grint godt igennem over kaffen og ugens bedste ostemad... især Kajs lidt lange tid om at komme i kajakken blev der den skønneste nye vandre historie ud af.. men den skal høres og ikke læses her ??
Tak for Jer... og den skønneste aften.
Dorthe

Seneste ture 2021

Mandag d. 20-9 LyøMandag d. 20-9 Lyø

Turleder. Bent Øvrige: Mogens. Tonni og Kaj Så blev det mandag og som næsten altid om mandage [ ... ]