Turleder: Erik R
Deltagere: Sjak, Begitte, Helle, Dorthe, Kenneth, Thomas, Hong og Tonni

Vi var 9 deltagere der var mødt op denne herlige onsdag aften hvor solen havde strålet det meste af dagen. Turlederen foreslog at vi tog til Fuglsang, vinden havde været 6 m/s, så der var en god chance for bølger. Det blev så aftalen.
Da vi var 9 personer kørte vi i 3 biler, Fuglsang var fyldt med med ferieglade mennesker, men der blev også en plads til os. Vi fik hurtigt læsset af og kom i kajakkerne, og ja der var ganske rigtigt fint med buler på vandet. Vi sejlede nordpå mod flyve sandet, det blev aftalt at vi sejlede 1 time inden pausen. Bølgerne kom ind skråt bagfra og var ikke alarmerende store, men der blev fin mulighed for at øve justering af skeg og styretag. Efter knap en time lå der en lille hytte med bord/bænkesæt inde på stranden så vi tog pausen her, nogle benyttede pausen til et dyp i vandet.
Efter pausen gik det tilbage mod Fuglsang. Der havde været lidt snak om kajakrul i pausen så da vi nåede frem var der fremvisning i forskellige rulleteknikker. Det samlede også nogle interesserede tilskuere på stranden. Bagefter gik vi i land og fik læsset kajakkerne og satte kursen mod klubhuset. Her var der som sædvanligt kaffe og ostemadder, Thomas havde også lavet en fantastisk stikkelsbær syltetøj af Kajs stikkelsbær.
Tonni

 

 

 

oldlogo

Seneste ture 2021

Torsdag d. 29-7 ÅenTorsdag d. 29-7 Åen

  Turledere: Henrik og Sjak
Deltagere: Casper, Charlotte, Henrik, Hong, Ken, Lene, Mai, Mike,  [ ... ]

Flere artikler

Ture 2020

Onsdag d. 30-12 VigelsøOnsdag d. 30-12 Vigelsø

Turleder: Sjak
Øvrige deltagere: Mogens. Tonni. Van. Hong. Peter. Bjarne og kaj
Årets sidste kajak [ ... ]

Flere artikler