IMG 3741 600 x 450

Deltagere . Hanne. Mogens. Tonni og Kaj
Turleder: Bent
Dagen begyndte med varme og sol og jeg skulle ud og ro med gutterne , jeg havde travlt denne morgen , der skulle laves morgenmad, pakkes, fodres fugle, vandes tre drivhuse og købes brød til kaffen på turen, men alt blev nået.
Turlederen foreslog Thurø rundt, og det blev godt modtaget, altså ned til Christiansminde strand og ud på vandet mod øst. Det gik rigtigt godt indtil Hanne spurgte om jeg havde husket brødet, vi var nu ud for Thure, så for sent at vende om. Stemningen faldt pludselig langt ned med udsigten til kaffe uden brød. Jeg satsede på Smørmosen Camping, men kiosken var lukket. Det hjalp lidt at Mogens havde snaps med, men der var enkelte der mente, at de ikke havde kræfter til at nå frokost.
Da vi nåede ud til revet var der nogle sjove bølger, men de lagde sig hurtigt. Tonni var i tvivl om at vi nåede helt til Troelse før han gik totalt sukkerkold, men han fik slæbt sig de sidste meter.
Så blev det endelig tid til frokost, men stakkels Bent havde spist sin halve madpakke og der var ingen der tilbød ham noget af deres.
Efter frokosten havde vi ikke langt til Christiansminde og oppe i bilen lå kanelkagen og alle havde levnet lidt kaffe. Sådan sluttede dagen alligevel lykkeligt.
Kaj

 

 

oldlogo

Seneste ture 2021

Onsdag d. 16-6 HasmarkOnsdag d. 16-6 Hasmark

>>
>> Turleder: Sjak
>> Deltagere: Begitte, Asger, Kaj, Tonni, Hong, Bent, Lars, T [ ... ]

Flere artikler

Ture 2020

Onsdag d. 30-12 VigelsøOnsdag d. 30-12 Vigelsø

Turleder: Sjak
Øvrige deltagere: Mogens. Tonni. Van. Hong. Peter. Bjarne og kaj
Årets sidste kajak [ ... ]

Flere artikler