20201230 115158 600 x 270

Turleder: Sjak
Øvrige deltagere: Mogens. Tonni. Van. Hong. Peter. Bjarne og kaj
Årets sidste kajaktur var på en regnfuld ,kold og mørk dag.
Turlederen foreslog blandt andet Vigelsø rundt, så vi tog til Klintebjerg, hvor vi kunne klæde om i tørvejr ,vi roede mod syd, vejret var stille og regnen næsten holdt op, så vi fik hurtigt varmen.
Ude på sydspidsen var der meget lidt vand, og jeg havde åbenbart fået for megen julemad, så jeg skrabede mod bunden, og vi måtte langt ud for at få vand under kølen.
På østsiden var der vand og strøm og bølger med os, så det gik rask afsted til dæmningen mod vest og kanalen. Vi gik i land og spiste vores madpakker. Van havde kage og en lille en med, dejligt.
Turen var kun på ca. 8 km. så vi kom tidligt hjem efter en kold omklædning.
Det blev en frisk og dejlig tur.
Kaj

 

Ganske lidt regn på vej til Klintebjerg. Da vi først sad i kajakken, var det kun ubetydelige regndråber. Heller ikke syd om Vikkelsø var der særlig meget vand. Turlederen sendte Kaj i forvejen. Erfaringen er, at der hvor Kaj kan sejle, kan vi alle komme igennem ! (I øvrigt er middeldybden i Odense Fjord, fra Vikkelsø og ned mod Seden, 80 cm !)
På østsiden af øen blev Kaj hængende og alle slog derfor et stort slag over mod Tornø. (Tornø er via en dæmning landfast med Dræbyhalvøen).
Nu meldte kaffetørsten sig. På den lange tange, der er Vikkelsøs nordende, fandt vi læ bag diget. Winerbrød og bitter i flaskevis gled ned.
Tilbage i Klintebjerg sagde Sjak de vise ord; det var ikke let at komme hjemmefra i morges, men nu da vi har turen bag os, vil jeg ikke være foruden!
Klintebjergmanden, der, inden vi sejlede, antydede at vi var godt tossede, var nu for længst gået hjem til sin varme stue!
Mogens

 

oldlogo

Seneste ture 2021

Mandag d. 18-10 BogøMandag d. 18-10 Bogø

Turleder: Bent
Øvrige : Anne Sofie. Erik R. Mogens. Tonni. Christian og Kaj
Ca.. 20 km
Skyerne hang  [ ... ]

Flere artikler

Ture 2020

Onsdag d. 30-12 VigelsøOnsdag d. 30-12 Vigelsø

Turleder: Sjak
Øvrige deltagere: Mogens. Tonni. Van. Hong. Peter. Bjarne og kaj
Årets sidste kajak [ ... ]

Flere artikler