20200824 105410 600 x 292

Turleder: Bent
Øvrige: John. Anne Sofie. Kaj. Lars. Henrik. Lene A. Finn. Mogens og Tonni.

Så kom dagen endelig som jeg havde glædet mig til længe..

Vi var 10 morgenfriske kajak-venner som kørte fra klubhuset klokken 9 og mod Vestfyn.
Da vi ankom til Å strand var det så godt som havblik og solen legede lidt med skyerne. Helt perfekt kajak vejr.
Jeg fik lov til at være for-roer. Det var en helt fantastisk følelse for mig, at ro forbi Sønderbyklint som jeg gået ved utalige af gange og næsten kender hver en fold og hver en sten af.
Efter en lille time holdt vi en kaffe-kage pause. Vi var et par stykker som gik op på toppen og kiggede ud over det smukke landskab.

Så roede vi videre rundt om den lille ø Torø. Da vi nåede rundt til nordsiden, holdt vi igen pause ved en lille badestrand. Vi skyndte os at hoppe i vandet, for som Kaj sagde ”Så var det da overstået”. Vandet var blevet lidt koldere siden jeg sidst var der for en uge siden i 30 grader. Vi spiste vores medbragte madpakker og grinte sammen lidt mere.
Så fortsatte vi turen rundt om Torø. Da vi nåede om til den side som vendte mod Fyn, mente Bent, at broen som vi skulle under var et sted mellem sivene!! Nå, så var det jo godt at for-roen er meget stedkendt…
Vi kom rundt om øen og forsatte kursen tilbage mod Sønderbyklint. Da vi havde roet 1 time holdt vi igen en lille kaffepause. Jeg sagde for sjovt, at der slet ikke var nogen pause nu, men at gruppen skulle ud og lede efter fossiler! Nå den købte de ikke helt, men der var da et par stykker som gik i gang med at lede. Lene fandt hurtigt et flot eksemplar af et forstenet søpindsvin.

Vi roede videre mod klinten og tilbage til Å strand. Da vi manglede 15 meter af turen begyndte det at regne, men det var et ultrakort byge, så da vi skulle klæde om, var det blevet tørvejr igen. Vi fik pakket kajakkerne sammen og kørte atter hjem til klubhuset.
Det havde været en helt fantastisk dag og jeg var helt ”høj” af energi og glæde da jeg kom hjem. Vejret havde været med os, selskabet havde været fantastisk og Sønderbyklint er for mig, bare det dejligste sted på hele Fyn at ro kajak da jeg er vokset op meget tæt derpå.
Tak til turleder Bent (og tak fordi jeg måtte være din turleder-assistent)
Og tak til alle I andre som var med og gjorde dagen til endnu en dejlig dag med kajakvenner

Anne Sofie

Mandag d. 14-9 Helnæs rundtMandag d. 14-9 Helnæs rundt