01 600 x 450

Deltager: Henrik, Lene, Vibeke, Hong og Anne Sofie
Here we go again…. Jeg skulle vælge mellem den varme sofa og ”kurs mod danske kyster” på TV 2 eller selv
tage en tur ud til kysten med en flok kajak-venner. Jeg valgte selvfølgelig det sidste….. på trods af at TV 2 havde lovet dansk sommervejr med masser af regn!!
Vi var 5 som mødtes ved klubhuset og kørte ud til Enebærodde. Fik sat kajakkerne i og roede mod fyret. Vinden ville gerne havde skubbet os mod Samsø (det havde selvfølgelig også været sjovt, men det var ikke lige det som var planen den aften) Vi fik holdt den obligatoriske pause og da vi skulle ro hjemad, silede det ned… men pyt, vi sad jo lunt og godt i vores kajakker ??
Vi kom tilbage til trailer efter at havde roet sammenlagt 8,4 km. Det havde været en god tur. Hjem til klubhus og få kaffe og brød.
Tak til turleder Henrik.
Anne Sofie

Onsdag d. 12-8 BogenseOnsdag d. 12-8 Bogense

Tur leder: Thomas