0DC6839C C6A6 4ABC 86B7 47095764A998 600 x 450

Turledere: Hanne og Henrik
Deltagere: Sjak, Erik, Christian, Dorthe, Kaj, Bent, Benny og Peter.

Turen var planlagt til Kerteminde Nordstrand.
Vejret bød på lidt af hvert med blæst og regn og enkelte solstrejf - typisk dansk sommervejr. Temperaturen i luft og vand det samme – cirka 20 grader.
Vi roede mod havnen i Kerteminde og gled med tidevandet ind imod byen og under broen, hvor vi havde forventet en del mere strøm end der var. Vi vendte kajakkerne og måtte nu lægge kræfterne i for atter at komme ud til åbent vand. Vi roede sydpå i blæst og lidt bølger i roligt tempo - havde egentlig forventet mere fart på med netop denne aftens hold, men der skulle snakkes i stedet! Så kom regnen og den var vedvarende og silede ned hvorfor vi besluttede at droppe pausen og vende næserne hjemad til hygge i klubhuset. Da vi nærmede os Nordstranden hold regnen imidlertid op, vinden lagde sig og aftensolen tittede frem og hele ro selskabet blev pludselig så kåde og begyndte at lege med øvelser i balance og støttetag og så kom træning i makker redninger helt af sig selv – til stor morskab for alle …………

Aftenen sluttede med sædvanlig fornøjelig hygge i klubhuset.
Pga. at Coronavirus jo stadig befinder sig derude i samfundet aftalte vi at huske hinanden på forstat at være agtpågivende og vise hiananden hensyn i form af at holde afstand og opretholde god hygiejne med hyppig håndvask og afspritning.
Derfor aftalte vi at 2-3 personer udpeges til køkkenhold hver gang og kun disse personer kommer i køkkenet – anretter brød og kaffe og sørger for oprydning og start af opvaskemaskinen. Osten serveres i skiver således vi ikke alle fingererer ved den samme ost!
Afsprit på badeværelset efter brug - eengangs håndklæder vil blive stillet på badeværelset i stedet for vi bruger samme håndklæde plus vi vil sikre at der bliver gjort ofte rent.

Hanne Neumann

 

 

oldlogo

Seneste ture 2020

Onsdag d. 12-8 BogenseOnsdag d. 12-8 Bogense

  Tur leder: Thomas
Deltagere: Sjak, Henrik, Lene A, Benny, Dorthe, Hanne, Ann, Kaj, Vagn, Bjar [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2019

Søndag d. 29-12 EnebæroddeSøndag d. 29-12 Enebærodde

  Turleder Sjak
Deltager: Hanne, Mogens, Kaj, Bjarne, Henrik, Jess, Dorthe, Lene, Bent, Begitte [ ... ]

Flere artikler