DSC 0020 600 x 450

Deltagere hold 1
Thomas. Lars Chr. Peter. Og Kaj
Hold 2
Christian. Bent. Lene G. J. Sjak. Hanne N. Begitte. Dorthe. Carsten og Benny.


På grund af CORONA blev onsdags turen hurtigt overtegnet så der måtte laves et hold til. Første hold kørte kl. 17, medens næste ventede til kl 18.
Vi var fire på første hold, der roede i medvind med lidt sjove bølger , der skubbede os godt fremad, ud til Stavrehoved , hvor vi fik vores medbragte aftensmad og nød sommeraftenen i læ for vestenvinden, medens vi holdt pause roede næste hold forbi.
Hjemture var med modvind, så der måtte arbejdes lidt, men aftensolen skinnede dejligt på os Da vi var blevet klædt om, kom næste hold ind, så vi skyndte os at køre tilbage til klubhuset.
Det er lidt trist at vi ikke kan mødes til kaffe efter turen, men forhåbentligt kommer vi til det hen på sommeren
Kaj

Turleder Carsten

Vinden blæser, som den selv vil. Da vi mødtes på Nordstanden var der en god vind, 8-9 m fra sydvest, så rigtig læ var der jo ikke, da der var lovet vind fra nordvest, men vi længtes efter en kajaktur og et tidligere hold var allerede derude, så vi måtte ud og se på det. Alle deltagere var jo erfarende, så jeg tænkte vi holder sammen to og to, da vi jo ikke var så mange. Men vinden blæser og bestemmer så det lykkedes os, at komme lidt til havs både på ud- og hjemturen. Det giver lidt stof til eftertanke.

Ellers var det en dejlig tur med godt selskab, balde-, albue- og fodhilsen, frisk modvind på hjemturen og sol og vind i håret.

Tak for en dejlig aften Carsten

Ps Vi roede selvfølgelig noget længere end det første hold.


 

 

oldlogo

Seneste ture 2021

Mandag d. 20-9 LyøMandag d. 20-9 Lyø

Turleder. Bent Øvrige: Mogens. Tonni og Kaj Så blev det mandag og som næsten altid om mandage [ ... ]

Flere artikler

Ture 2020

Onsdag d. 30-12 VigelsøOnsdag d. 30-12 Vigelsø

Turleder: Sjak
Øvrige deltagere: Mogens. Tonni. Van. Hong. Peter. Bjarne og kaj
Årets sidste kajak [ ... ]

Flere artikler