DSC 0015 600 x 450


Turledere. Thomas og Hanne
Deltagere: Finn, Christian, Mogens, Tonni , Bjarne og Kaj.

Denne skønne forårsdag med sol og temperaturer på mindst 10 grader og vind fra nordvest op til 6-7 m/s drog vi til Kongshøj Strand med planlagt roning til Lundeborg og tilbage igen – en tur på omtrent 20 km.
Logistikken var nøje udregnet under hensyntagen til Corona reglerne – flere kørte direkte til Kongshøj, mens turledere og et par andre pakkede traileren – vi fik kajakker med til alle omend der havde indsneget sig en fejl ang. Christians kajak – han fik en rød kajak, men det var ikke hans egen og den gav lidt udfordringer på turen, som han dog overvandt uden brok eller problemer!
Skønt sted at ro – dejlig kyst med masser af dejlig strand og smuk bøgeskov. Enkelte sommerhuse, men lange strækninger hvor der kun var natur. Tiltrængt kaffepause efter 4km ved en solplet hvor der stod mange bænke spredte, hvilket gjorde det let for os at holde afstand under pausen og alligevel kunne vi se hinanden og også tale sammen!
Videre gik det mod Lundeborg i god fart (Tonni var for roer) og vi havde vinden i ryggen.
Lundeborg havn lå nærmest øde – alt var lukket. Kun en enkelt gik og puslede med sin båd.
Vi fandt atter god mulighed for at indtage frokosten med god afstand til hinanden – der var et bord/bænkesæt til hver! En lille spadseretur efterfølgende før vi satte afsted retur – denne gang nu med lidt modvind. Vi roede tæt på kysten og fandt der god læ for vinden.
Da vi nåede halvejs tilbage stoppede vi ved klokkefrøsøerne og hørte tydeligt frøerne, men vi så dem ikke. Finn observerede en stor snog i græsset – den var vist på vej til et større feast!
De sidste 5 km. krævede lidt flere kræfter, idet vinden var drejet helt i nord og nået op på de 6-7 s/m som forudsagt. Vi klarede det i fin stil, men jeg tror vi alle blev en smule træt i overarmene. Christian, Tonni og Kaj tog en hurtig dukkert før vi skiltes – de fleste kørte direkte hjem i hver deres vogn, mens turledere og trailer chaufør fik afleveret alle kajakkerne sikkert i tilbage i klubhuset og der blev sprittet og låst!

Tak for god orden og godt og fornøjeligt selskab.

Hanne Neumann

 

oldlogo

Seneste ture 2020

Mandag d. 25-5 DyreborgMandag d. 25-5 Dyreborg

  Turleder Bent og Kaj....vi var Bent, Bjarne, Finn , Hanne , Kaj og Lars... Kaj og Hanne hav [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2019

Søndag d. 29-12 EnebæroddeSøndag d. 29-12 Enebærodde

  Turleder Sjak
Deltager: Hanne, Mogens, Kaj, Bjarne, Henrik, Jess, Dorthe, Lene, Bent, Begitte [ ... ]

Flere artikler