P9191036 600 x 450

Turleder Erik R.
Deltager: Linda, Dorte, Niels, Asger, Erik R, Stig.
Så fik jeg endelig taget mig sammen, til at komme ud og prøve af, om skulderen kunne klare at ro, efter at jeg har døjet med et brækket kraveben hele sommeren.
Vi startede som sædvanligt fra klubhuset kl. 18.00 sharp, og kørte til Munkebo Sejl og Roklub, hvor vi satte i og roede lige tværs over noret. En hyggelig lille tur på 1,7 km hvor der blev hyggesnakket i det dejlige efterårsvejr. Efter vores lille pause hvor vi nød vores medbragte drikkevarer gik turen hjem igen. Vi roede lige mod den kønneste solnedgang. Jeg kan godt være i tvivl om Erik nåede at se solnedgangen, for han var åbenbart lidt forvirret og roede baglæns det meste af tiden tilbage.
Tak for en dejlig efterårstur.
Stig Rudolfsen

Tilføj kommentar

Sikkerhedskode
Opdatér