IMG 6790 450 x 600Torsdags tur d 15-8.
Tur ledere var Hanne og Erik B.
Deltagerne var Sjak, Erik R, Dorthe, Kit, Begitte, Vibeke, Niels, Bent L, Henrik, Malene, Helle B plus to gæster - Tilde og Niels.
Så kom der 15 friske mennesker til en dejlig aften med en niveau 1 ro tur til Enebærodde med 5 m/s og vindretning fra s.
Vi fik læsset alle kajakkerne og fik de sidste instrukser fra Hanne om, hvem der skulle sejle sammen. For der var 3 gæster med denne gang, så vi blev parret.
Da vi ankom til Enebærode fik vi læsset alle kajakerne af og holdt det sidste infomøde. Sjak var forroer og Hanne bagroer. Vi roede i ca en time, 3,5 km, inden vi ankom til Martinegården hvor vi holdt pause. På vejen derud så vi både sæler og marsvin. Hanne havde taget vandmelon med, og det passede jo fint til regnvejret, så det var lidt vådt. Det regnede stadig lidt, da vi sejlede hjem, men vores lille sæl fulgte os troligt helt til p-pladsen. Vi fik alle kajakker op og læsset, så var det tiden til kaffe, te og brød. Jeg havde taget hjemmelavet marmelade med brygget på snaps, det smagte godt.
Tusind tak for en dejlig tur til Enebærodde.
Hilsen Niels Arndal

 

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

oldlogo

Seneste ture 2020

Bowling d. 25-1Bowling d. 25-1

  Så blev det den aften, hvor hele OHK skulle ud og bowle. Vi mødtes kl 18 og skulle bowle,  [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2019

Søndag d. 29-12 EnebæroddeSøndag d. 29-12 Enebærodde

  Turleder Sjak
Deltager: Hanne, Mogens, Kaj, Bjarne, Henrik, Jess, Dorthe, Lene, Bent, Begitte [ ... ]

Flere artikler