20190606 200440 600 x 337

Turledere: Henrik og Kenneth
Øvrige deltagere: Malte. Helle K. Erik R. Erik C. Ann. Dorthe. Hanne. Hong. Von og Sjak

Denne torsdag bød på blæst og regn, lidt torden bulder i det fjerne plus et par enkelte lyn – men den hårde kerne af nye roere blandet med enkelte mere erfarne mødte op med iver og entusiasme – herligt.
Turen gik til Måle Strand og vi roede ca. 4 km nordpå, mens vi holdt os tæt på kysten. En kort pause med godter af mange slags blev nydt på en lille skrænt før turen gik rask tilbage til udgangspunktet.
Alle klarede sig fint med ind og udstigning mm. og alle hjalp flittigt til med læsning og binding af kajakker. Rigtig flot!
Der blev snakket og øvet teknikker på ruten og Sjak og Malthe demonstrerede en fin makker redning til sidst.
Tiltrængt kaffe og ostemadder tilbage i klubhuset med masser af friske jordbær fra Hong og Van.

Atter en super tur.
Tak til turlederne – Kenneth og Henrik