RIMG1373 600 x 337

Det blev en oplevelsesrig og for nogle også en trættende tur med Kaj som turleder for Bent, Christian, John, Mads og Tonni. Vejrudsigten var tålelig med sol og skyer, lidt regn og lidt vind fra vest.
Kaj slog fast, at vi skulle rundt om Æbelø - med uret.
Det var bare sådan, at da vi var kommet ud forbi holmene, så kom bølgerne bagfra med 20 km's tilløb ovre fra Jylland. Det kunne turskriverens balance ikke holde til, så jeg måtte ud på det dybe vand. Det var dog heldigvis ikke langt ind til Brådet med brændingen." Du skal op i kajakken" sagde Bent og det kom jeg.
John og Tonni var kommet lidt i forvejen, men vi samledes til kaffen og det søde brød og blev nemt enige med Kaj om at ændre planerne og sejle øst om Æbelø. Sikke en forskel: Næsten smult vande, og naturscenerierne er jo fantastiske på den kyst. Det er som guldaldermalerier: Bøgeskov på gule Klinter og nedfaldne hvide stammer og store sten på stranden. Vi kom forbi de foldede lerlag, en hilsen fra istiden.
Ved frokosten gi k himmel og hav i et, da vi sad der inde i den mørke skov. Vandringen rundt på Æbelø bød på mange oplevelser, bl.a. en stor flok dådyr, beundring af det flotte kampestensmurede fyr, surrealistiske træformationer og smukke mønster i et træ, der rådner indvendigt. En stor oplevelse var, da turleder Kaj på hjemturen endelig gav tilladelse til landgang og mandebad, og når enden er god, er alting godt. 16-17 km.
Mads

 

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

oldlogo

Seneste ture 2020

 Mandag d. 6-7 Kolding Fjord Mandag d. 6-7 Kolding Fjord

Turleder. Thomas
Deltagere: Benny. Kaj. Sjak. Lene J. Lars. Dorthe. Tonni. Christian. Mogens. Bent  [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2019

Søndag d. 29-12 EnebæroddeSøndag d. 29-12 Enebærodde

  Turleder Sjak
Deltager: Hanne, Mogens, Kaj, Bjarne, Henrik, Jess, Dorthe, Lene, Bent, Begitte [ ... ]

Flere artikler