RIMG1210 600 x 337

Turleder. Thomas og Benny

Øvrige deltagere. Begitte. Birgitte. Helle. Kaj. Erik R. Hanne. Mogens. Jørgen C. Peter. Kenneth. Lars Erik og Sjak

Jeg havde forventet at der ikke ville være mange, når det nu blæste 10 s/m, så jeg blev temmelig overrasket, da jeg så hvor mange fremmødte der var. Der stødte endda flere til ude ved stranden så vi blev 14.
Turen gik til Nordstranden ved Kerteminde, hvorfra vi roede nord på. På grund af den stærke blæst holdt vi os helt nær kysten, og så blev den store udfordring at finde et pausested hvor vi var lidt i læ. Det lykkedes næsten, i hvert fald fandt vi på at sidde i et hul på en mark, med vinden i ryggen. Turen gik derefter retur, og til trods for den kraftige blæst, var der ingen der væltede undervejs. - Og med det nye koncept med turleder og assisterende turleder er vi også i gode hænder, hvis skulle det ske. Det var Thomas, der gav instrukser inden opstart, og til trods for helt klare instrukser er det imponerende hvor hurtigt disse glemmes, som fx hvem der er for-roer. Sjak mente dog efterfølgende, at det var den mest behagelige skideballe, han nogensinde havde fået.
Da vi nåede tilbage og skulle i land, havde jeg det varmt så jeg valgte lige at dyppe mig da jeg steg ud, - eller også var jeg bare kluntet og gled lige så lang jeg var. I hvert fald har jeg efterfølgende været dekoreret med en blå-lilla balle. Med kajakkerne på land, smed vi tøjet og sluttede som vanlig af med en dukkert. Ja dvs. Begitte, Birgitte og undertegnede. De andre syntes bare vi var bindegale…
Helle

 

 

 

 

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

oldlogo

Seneste ture 2021

Søndag d. 3-1 Gamborg FjordSøndag d. 3-1 Gamborg Fjord

    Turleder Erik
Øvrige deltagere: Hanne, Inge, Kia, Sjak, Mogens, Peter J, Henrik, Ben [ ... ]

Seneste ture 2020

Onsdag d. 30-12 VigelsøOnsdag d. 30-12 Vigelsø

Turleder: Sjak
Øvrige deltagere: Mogens. Tonni. Van. Hong. Peter. Bjarne og kaj
Årets sidste kajak [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2019

Søndag d. 29-12 EnebæroddeSøndag d. 29-12 Enebærodde

  Turleder Sjak
Deltager: Hanne, Mogens, Kaj, Bjarne, Henrik, Jess, Dorthe, Lene, Bent, Begitte [ ... ]

Flere artikler