33037375 2001971199815957 7659786332297756672 n 600 x 450

Deltagere: Bent, Begitte, Thomas V, Lene GJ, Lene A, Dorte, Erik, Benny, Hanne N, Finn, Lars Chr., Stig og Laila
Et par dage før pinse blev jeg ringet op af Bent, der skulle høre, hvor man køber saltvandsshampoo - at høre hans stemme og samtidig få at vide at mandagsturen 2. pinsedag gik rundt om Fænø. Det vakte alle abstinenser til live og vi gik i gang med planlægning af en tur over Fyn.

Vi mødtes ved Kongebrogården ved 10-tiden og satte i. På grund af melding om mere vind senere på dagen startede vi med krydset over til Fænø Kalv. Ind imellem var der lidt sjove bølger ind bagfra, men alle nød turen. På Fænø Kalv indtog vi den første kaffe sammen med Begittes medbragte kage og Bent førte an på en tur rundt om øen. Den gamle traktor falder mere og mere sammen, så vi sparkede kun blidt til den, men dog…

Derefter krydsede vi over på Fænøsiden og gik ned til sydspidsen, hvor vi spiste frokost nær ”fyrhuset” og nogle benyttede lejligheden til en frisk dukkert i Lillebælt. Dejligt.

2. kaffepause ved Voldstedet Hindsgaul. Denne gang med 2 slags kager, den ene hjemmebagte muffins - mums. Tak Hanne. Under kaffepausen kunne vi sidde og se på sejlskibe, der sejlede sidelæns på grund af strømmen.

Der var gang i Bridgewalking den dag, jeg tror vi så 4 hold, da vi sejlede under broen

Tak for en dejlig dag. Tak til Bent for god turledelse, til Hanne og Begitte som sørgede for at vi absolut ikke gik sukkerkolde og til jer allesammen for en meget dejlig dag i godt selskab - som det plejer at være i OHK.

Laila

 

 

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

oldlogo

Seneste ture 2020

Bowling d. 25-1Bowling d. 25-1

  Så blev det den aften, hvor hele OHK skulle ud og bowle. Vi mødtes kl 18 og skulle bowle,  [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2019

Søndag d. 29-12 EnebæroddeSøndag d. 29-12 Enebærodde

  Turleder Sjak
Deltager: Hanne, Mogens, Kaj, Bjarne, Henrik, Jess, Dorthe, Lene, Bent, Begitte [ ... ]

Flere artikler