pfa10121322 1
Turleder: Sjak
Deltagere: Erik B, Erik R, Kaj, Bent, Lars, Jørgen, Tonni, Peter

Kajakkerne blev hurtigt læsset på traileren, pakket med udstyr, varmt tøj og proviant. Sjak nåede lige at sige, at han gav kage, hvis nogen kunne finde en bager på vejen. I Klintholm var det klart og stille vejr. Vi iklædte os våd-og tørdragter og begav os afsted mod Strib. På vejen så vi friske skrænter, som vand og vejr havde ædt sig ind i. Nogle steder var vandet helt rødt af ler. Et sted havde et hus ikke meget fast grund mere. Efter halvanden times roning lidt før Strib fandt vi en terrasse hvor frokost, kaffe og øl kunne indtages i læ. Til stor begejstring serverede Sjak kagen - 2 "store røvhuller". Det er nogle store brune kager med huller i midten, som vist ikke findes andre steder end hos bageren i Bolbro. Jørgen sagde at bagerjomfruen havde stillet ham over for at svært valg. Han kunne få 9 små røvhuller eller 2 store røvhuller som kunne deles!!!
Vi var et par stykker, som måtte hoppe og løbe lidt for at få varmen inden vi krøb ned i de "varme" kajakker igen. Så gik turen hjemover. Her så vi både et par marsvin og en enkelt nysgerrig sæl.
Vi sejlede i alt ca. 15 km og var hjemme i klubhuset kl 15, så vi kunne nå at få en morfar inden aftenens bowling. Tak for en dejlig tur!

Ref. Peter