RIMG1044 600 x 337

Turleder: Bent. Øvrige Erik R. Mogens. Tonni. Jørgen R. Hanne og Kaj
Det var en kold morgen. ,med blæst 10 – 12 sek./m fra nord øst og lidt snuskregn, så hvor skulle vi tage hen? Efter flere forslag blev Bents forslag om en å tur vedtaget. Vi kørte til Ejby Mølle, hvor kajakkerne blev sat i. Men der var ikke meget vand, så vi måtte ud af kajakkerne og trække et stykke, derefter kom vi ud i hoved floden og skulle kun passe på de store sten.
Mogens havde fået en ny kajak, så han var ikke så glad for de store sten og mudderet, men nød at have fået sin egen flotte kajak at ro i.
Lige før Åsum var der lagt en spærring ud, så vi måtte op ad kajakkerne og bære over, vi blev enige om at det nok var kaffe pause. Mogens gav en gammel dansk i anledning af sin jomfrutur i kajakken. Vi fik sat i igen og det gik fint ned af åen med strømme med os, helt op til otte en halv km. I timen.
Ude ved kajakklubbens flydebro kom vi i land igen og bar over til lystbådehavnen. Ud i kanalen og vinden lige i ryggen hjemad mod klubhuser. Vi sad og glædede os til det varme hus at klæde om i, men mest tænkte vi på Hannes suppe.
Efter vi havde hentet bilerne og nogle havde vasket kajakkerne blev det tid til suppen, men først fik vi besked på at vaske hænderne. Det blev et fantastisk måltid, først asparges suppe, der efter oste bjælker og en brie ost, dertil portvin.
En fantastisk afslutning på årets planlagte mandagsture, men måske, hvis det bliver godt vejr og det kribler i os efter en tur.
Kærlig hilsen og tak for mange gode ture i år.
Kaj

 

 

 

 

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

oldlogo

Seneste ture 2020

Mandag d. 25-5 DyreborgMandag d. 25-5 Dyreborg

  Turleder Bent og Kaj....vi var Bent, Bjarne, Finn , Hanne , Kaj og Lars... Kaj og Hanne hav [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2019

Søndag d. 29-12 EnebæroddeSøndag d. 29-12 Enebærodde

  Turleder Sjak
Deltager: Hanne, Mogens, Kaj, Bjarne, Henrik, Jess, Dorthe, Lene, Bent, Begitte [ ... ]

Flere artikler