RIMG0878 337 x 599

Deltagere: Kaj, Mogens, Jørgen Roy, Bent, Tonni.
Turleder: Bent.

Vejrudsigten mandag morgen varslede på det nærmeste orkan rundt om hele Fyn. Men vores altid dygtige turleder fortalte inden afgang, at han havde fundet et sted, hvor der var læ. Vi skulle gå ud fra Holckenhavn og sejle i Nyborg Fjord.
Således beroligede tog vi afsted til Holckenhavn, fik læsset kajakkerne af og blev klædt om. Vi kom ud på fjorden, men om der var læ er jo nok et definitions spørgsmål, der var fralandsvind og bølgerne var derfor rimeligt til at håndtere. Vi havde bølgerne og vinden i ryggen så det gik i fuld fart derudad.
Vi holdt formiddagspausen ved det sædvanlige sted ved Kajbjergskoven, og Jørgen, der sidste vinter var til "Madlavning for finere mænd", havde næsten ganske uopfordret tilbudt at lave en ferskenkage.
Han havde så mange ferskner. Det var han sluppet rigtig godt fra, det var en dejlig kage og med masser af flødeskum til.
Således vederkvægede kom vi i kajakkerne igen og fortsatte hen langs stranden. Vinden havde i mellemtiden drejet sig lidt og bølgerne var blevet mere "spændende", og da vi nåede Tårup Strand syntes turlederen at de var blevet spændende nok. Vi skulle også tænke på at vi fik vinden mere eller mindre imod os hele vejen hjem.
Vi blev enige om at holde frokostpause samme sted som formiddagspausen og begyndte så
tilbageturen, en overgang følte jeg at vi stod stille lige ud for en badebro, hvor en måge sad og grinede ad os.
Men vi nåede da Kajbjergskoven og kunne holde en velfortjent pause. Det sidste stykke hjem
bød på mere modvind og jeg kunne virkelig mærke mine arme mandag aften.

Tonni

 

 

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

oldlogo

Seneste ture 2019

Torsdag d. 13-6 FlyvesandetTorsdag d. 13-6 Flyvesandet

  Turledere: Henrik og Kenneth
Øvrige deltagere: Mogens, Hong, Van, Hanne N., Linda, Helle, D [ ... ]

Flere artikler