DSCN2615 600 x 450Turleder Erik R.
Øvrige deltagere: Anders, Carsten H, Eva Anette, Bent.

Afgang fra klubhuset kl. 8 i 2 biler.
Der er en del logistik med at få placeret biler de rigtige steder så vi var først på vandet kl. 11.30. Vi startede fra kysten ved Lakolk på Rømø og roede det første stykke indenfor den 2. revle mellem tyske badenymfer og tykke mænd og børn i det varme vand.

Da der kom et passende hul i revlen roede vi ud på det åbne Vesterhav der i dagens anledning var helt fladt.

 

Erik fik øje på en sandbanke 3 km ude i havet som der kunne være sæler på og resolut roede vi ud til den. Der var også mange sæler som sprang i vandet og svømmede os i møde. Sælerne er lige så nysgerrige som os så de blev ved med at svømme omkring os længe. Første stop efter 2 timers roning var Koresand. Det er en stor sandslette som bliver delvis oversvømmet ved højvande. Forskellen på højvande og lavvande er ca. 1,8 m her. Det betyder også at når turen er planlagt rigtigt som denne var så får vi meget glæde af strømmen.
Fra Koresand gik turen til Mandø. Igen med mange sæler omkring bådene. Selv om vi ikke roede kom vi fremad med 5 km i timen. Efter kaffepause og hvil roede vi det sidste stykke ind til Vester Vedsted med vind og bølger ind bagfra så der var mulighed for at surfe lidt på bølgerne. Vi gik i land det sted hvor traktorbussen kører ud fra mod Mandø.
Igen kørsel til Rømø for at hente bil og trailer.

Erik inviterede til besøg i hans kones sommerhus hvor Birgitte havde dækket flot bord med levninger fra festen hun havde haft aftenen i forvejen med kølig hvidvin til. En fantastisk afslutning på turen. Stor tak til Birgitte.
Tak for en fantastisk dejlig dag på en af sommerens varmeste dage.


26,5 km roning blev det til.

https://www.youtube.com/watch?v=oO3SeLOo3xs&t=104s

Bent

 


Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

oldlogo

Seneste ture 2019

Onsdag d. 8-5 SteneneOnsdag d. 8-5 Stenene

  Turledere : Benny og Hanne
Deltagere : Kaj, Bent, Mogens, Helle og Lene G. En lille hård ke [ ... ]

Flere artikler