KertemindeN 9 600 x 450

Turleder: Sjak. Deltagere: Dorte. Henrik. Bent. Carsten. Kaj. Christian. Hanne. Begitte. Jørgen R. Rigmor. Lise. John. Hanne N. Lars Chr. Claus. Lene A. Henrik L. Vagn. Thomas og Inge

Skøn tur igen igen. Den anden med klubben for mit vedkommende. En kæmpe flok på vist nok 23 stk.med kajakker i alle mulige farver. Det er altså et flot syn når de alle lægger ud og ligger på strandennår vi har pause.

Vi kørte til Kerteminde Nordstrand, hvor vandet var rimeligt fladt og folk hyggede på stranden. 10.dag med flot solskin / aftenvejr – nærmest sommerligt – bedre bliver det altså ikke. Vi var hurtigt påvandet og jeg var makker med Hanne, som glad fortalte om klubben. Vi roede i god rytme nordpå indtil det var tid at holde pause. Chokolade og kage bliver delt ud eller man spiser sine egne klapper.

Noget af en hyggeklub i ordets bedste forstand. Jeg er bjergtaget over hvor godt I lader til at kendehinanden og hygger og hænger ud – også i klubhuset bagefter. Der er en kærlig, bramfri, humoristiskog godhjertet atmosfære og tone, hvor alle giver noget til fællesskabet.

Minsandten om jeg ikke også er blevet inviteret med på en tur til Sverige til sommer. Det er da

hurtigt, man føler sig velkommen. På hjemvejen var jeg makker med Henrik, der lå i front. Vi roede iret godt tempo og jeg er glad over deltage i dette fællesskab af glade amatører, der leger med detsamme, som jeg kan li’. Sikkert ligeså kåde over vandet - som jægerne, der netop denne morgen harindledt bukkejagten -aften med den nedgående sol der spejlede sig i vandet og konturer af skov og by i det fjerne. Også en er vi mange der er! Vi var 4 der tog turen længst inde langs med kysten. Herlig flok sejlere og andre kajakroere og lystfiskere havde fundet vej ud denne skønne majaften. Det blevvist nok til 8-9 km i alt.

Afslutningsvist var vi nogen, der tog en dukkert. Årets første dyp for mit vedkommende, men ahhh hvor saliggørende at få våddragten af og blive afkølet over det hele. Top organiseret er det hele medeffektiv pakning af trailere og kollektiv fælleskørsel t/r. Turen tilbage til Odense gik hurtigt i godt selskab.

Kajs charmeoffensiv for at få mig til at skrive referat kunne jeg ikke stå for, så først nu vil jeg gå ud ibilen og hente de våde klæder og hænge det op til tørre indtil næste gang jeg skal ud med jer – og fået frikvarter fra hverdagen.

Dorte Rønning

 

 

 RIMG0277 600 x 337

Turleder:Bent
Deltagere: Finn, Tonni, Mogens, Kaj, Jørgen og Hanne

Skøn sommerdag med sol fra en skyfri himmel, 25 graders varme og en vind på 2-4 sekundmeter.
Vi kørte til Assens og satte kajakkerne i vandet udenfor havnen.
Vi startede med en havnerundfart for at besigtige sejlskibet Georg Stage som lå på værftet til reparation. Fint fotoshot!
Derefter gik turen rask afsted mod Torø – højre om – og videre mod Sønderby Klint, hvor frokosten blev indtaget på klintents top og med en fantastisk udsigt ud over vandet og ind over det smukke landskab, hvor de gule raps marker strålede og vindmøllerne stod majastætisk og drejede deres store vinger rundt.
På tilbageturen bar vi kajakkerne over i Torø Vig ved Torø Huse og fortsatte med en smule besvær, da bunden stod noget høj i vigen og vi måtte ud at gå!
Fra broen gik det atter fint med masser af vand under os og en frisk vind og små bølger imod os således vi alligevel fik brugt overarmene!
De obligatoriske to kaffepauser blev afviklet med lækker hjemmebag fra Mogens`s Inge, mens dagens dram bestod af henholdsvis paradisæble og grannåle.
Bent forsøgte sig som lystfisker men uden succes – hornfiskene sprang godt nok omkring os, men var for kloge til at bide på!
Dagen afsluttedes med en vidunderlig dukkert før køreturen tilbage til Odense City. Hjemturen var præget af de enormt flotte syrenhegn på ruten og de mange ”pot-holes” der er på vejene i Assens Kommune……….

Hanne Neumann

 

 RIMG0244 600 x 337

Turleder: Bent Deltagere: Kaj. Torben. Thoma. Begitte. John. Tonni. Peter. Peer B. Benny. Lene og Helle
Lørdag formiddag efter morgenmad gik turen til Illum, vi havde ikke roet langt før Peter fangede en hornfisk, vejret var lidt skyet , men klarede op lidt senere.
Vi gik i land midt på øen og fik selvfølgelig kaffe og kage. Der var en lille kalv, der undrende kikkede på os
Derefter roede vi over forbi Horsehoved og Vigø og hjemad til frokosten. En rigtig dejlig tur i det smukke øhav.
Efter søsætningen var vi mange der var en tur til Nabben
Kaj

RIMG0238 600 x 337

Turleder. Kaj Deltagere: Bent. Thomas. Erik B. Benny. Torben. Begitte. Tonni og Per B.
Fredag før søsætning plejer vi at ro en tur rundt om Helnæs, hvis vejret tillader det, og det gjorde det i år.
Det var det smukkeste forårsvejr med stille vejr og solskin, vi besluttede at ro mod uret rundt.
Første etape gik til dæmningen, hvor vi skulle bære over, og hvor vi fik kaffe og kage. Derefter ud til fyret til frokost og en lille morfar. Dernæst til Helnæs Strand til kaffe og det sidste kage.
Vi var tilbage ved campingpladsen ved firetiden , hvor vi skulle sætte telt op.
Kaj

 RIMG0203 600 x 337

Turleder. Sjak. Deltagere: Kaj. Lene. Helle. John. Mogens. Vagn. Begitte. Allan. Michael. Lise. Bent. Dorte og Henrik
Vi er i en periode med megen østenvind, så vi tog atter til Dalbybugten.
Denne gang satte vi i ved Stenene 25 og roede nordpå til op forbi det højtliggende hus hvor vi holdt
pause.
Forfriskningerne blev indtaget før vi returnerede til bilerne.
8 km blev det til, inden vi kørte hjem nåede vi at se solen gå ned, et smukt syn.
Og så hjem til kaffen
Mvh Sjak Leegård

 

 

 31961354 1986918844654526 2106757775961882624 n 600 x 450

Turleder. Sjak. Deltagere: Lene G. J. Lene A. Henrik. Peter J. Thomas. Benny. Michael. Pernille. Erik R. Hanne N. og Lise.
Søndagstur fra Valdemar Slot til Siø 22 km.

 

Der er langt til Tåsinge, men det var besværet værd. Vi skulle omkring Siø og kørte ned omkring
Valdemar slot og satte i ved Nørreskovvej 39. Det var et dejligt vejr lidt diset og næsten ingen vind. Vi
gled ud i det stille vand for at krydse Lunkebugten og satte næsen mod Stenodden.
Kaffen blev indtaget på østsiden af Stenodden.
Videre gik det mod Siø-dæmningen, vi kom på lettere arbejde da der var en del strøm.
Vi gik syd om øen med udsigt til Langeland, passerede under broen derover og gik i land lige efter det
gamle færgeleje.
Frokost - utroligt som en simpel madpakke kan smage godt efter lidt frisk luft og motion.
Vi krydsede tilbage til Stenodden, hvor kaffen blev indtaget, med udsigt til Thurø.
Så manglede vi bare, det sidste kryds, tilbage over Lunkebugter tilbage til bilerne.
22 skønne km blev det til. Det kan mærkes at vi stadig er først på sæsonen
Sjak


 RIMG0190 600 x 337
Turleder: Bent
Øvrige deltagere: Jørgen Roiy, Kaj, Mogens, Tonni og John (ordnet efter alder)
Referent: John
 
Bent havde annonceret, at turen skulle gå til Romsø, også kaldet Bacardi Island.
Vi kom rettidig afsted fra klubhuset, ingen havde glemt kajakker, pagajer, redningsveste eller
lignende.
I 2 biler kørte vi til Måle, hvor min kajak åbenbart var utålmodig efter at komme på vandet efter den
lange vinterpause, så den strøg simpelthen til havs helt alene. Det var dog ikke det helt store problem at fange den igen, da der var en smule pålandsvind.
Turen over til øen forløb stille og roligt. Vandet var ikke lige som et stuegulv, det var bare lige, så vi kunne fornemme lidt liv i kajakkerne - - så bliver det ikke meget bedre.
Vi valgte at ro nord om øen, så vi gik i land ved fyrtårnet. Straks vi kom i land, så vi en havørn, som fløj fra øen og ud over havet.
Vi fandt små drammer, brød og alt det andet, der hører med til formiddagskaffen på en mandagstur,
MEN da vi pakkede ud oppe ved fyret, fandt Bent ud af, at han havde glemt sin kaffe. Nå, det var ikke det store problem, for vi andre havde kaffe nok med. Det havde da været værre, hvis han havde glemt sin øl.
 Efter kaffen var der rygepause. Det er ikke som i gamle dage, men jeg havde lakridspiber med til alle.
Efter kaffen var det tid til en ekspedition rundt på øen. Vi så selvfølgelig en del dådyr, som ikke var særligt sky.
 Vegetationen på øen består primært af meget høje, ranke bøgetræer, og en del af dem
var væltet under stormvejr, så rodkagen på størrelse med et dansegulv stod lodret med kampesten mellem rødderne. Der er en del vådområder inde midt på øen, så vi et par gange måtte bruge væltede træer som bro for at komme videre. Vi var et par stykker, der holdt kameraerne klar for at få et dramatisk foto til turberetningen, men alle kom tørskoet over hver gang.
Da vi kom tilbage fra ekspeditionen, roede vi et lille stykke på øens sydside, hvor vi havde nogen ret rodede bølger direkte ind på bagbords side. Herefter bar vi kajakkerne over revet og roede ind i bugten på vestsiden for at holde frokost. Her så vi igen en havørn, som sad majestætisk i et træ. Da den lettede, kunne vi se på den hvide hale, at det var en fuldt udfarvet voksen fugl.
Da vi havde spist vore madpakker og nydt en dram, som Jørgen havde brygget på sine juletræer, bestemte turlederen, at det var tid til at pakke sammen og vende forstavnen mod Måle.
Vi havde lidt skrå medvind hjemad, så vi holdt et godt tempo.
Da vi havde læsset kajakkerne på traileren, var Kaj, Tonni og jeg selv ude at få en frisk dukkert og få skyllet den sure neoprenlugt af. Hele vejen hjem kunne vi lugte de andres våddragter, men vi sagde ikke noget, for vi er jo tolerante folk.
Jeg ville egentlig gerne skrive, hvor lang turen var, men jeg er ikke god til at betjene min telefon, når den er i et vandtæt etui, så jeg kom til at stoppe den, da vi gik i land ved fyret. Den første etape var 6,24 km. Tonni talte noget om, at den samlede tur var omkring 14 km.

RIMG0180 600 x 337

Turleder. Sjak .Øvrige deltagere: Kaj. Lene J. Hanne N. Henrik. Benny. Erik B. Carsten H. Mogens. Lars Chr. Lene A. Erik R. Claus B. Begitte. Dan. Diana og Thomas V.

Det var en smuk, men lidt kølig aften med frisk vind fra sydøst.

Sjak havde derfor bestemt, at vi skulle i læ. Vi kørte til Fyns Hoved og satte i ved Korshavn.

Turen gik ind i bugten ved Langø langs kysten på øst siden forbi Mejlø Bogø og Vejlø. På turen så vi græssende dådyr, masser af fugle, det var i det hele taget en meget smuk aften

Det var meget lavvandet og vi måtte ud og gå en tur med kajakkerne da vi skulle have øl og kage pause.

På hjemturen roede vi på vest siden, der var meget mere vand og vi fik vinden i ryggen.

 

RIMG0165 600 x 337

Turleder: Kaj Deltagere: Mogens og Tonni

Der skal to til en mandagstur. Og til Kaj og undertegnede var en tur på Kanalen godt nok. Men så kom Tonni og vi kørte mod Gamborg Fjord.

Da vi nærmede os Gamborg, blæste det en del og der kom nogle store regndråber. Igennem Gamborg kom vi til bådklubben på Svinø, hvor der er fint til isætning af kajak. Det blæste godt fra nordøst. I vandet og i læ langs kysten. Vi krydser en lille vig hvor der absolut ikke er læ. Den næste, lidt større vig. Vi får lært at følge kysten. Med vinden i ryggen, nærmest sufter vi om hjørnet og finder læ og en bænk. Så er det tid til kaffe og basser.

I mellemtiden er et tordenvejr dukket op i sydvest. Vi får travlt med at drikke kaffen og vender kajakken for et hurtigt tilbagetog. Hvor vinden var nordøst inden kaffen, er den nu i sydvest og alle bølger er glattet ud. Lidt overraskende er vandstanden steget 10 cm, der hvor vi lagde kajakkerne. Nok til en våd sok eller to! Meget våde!

Tordenen tager til, vi beslutter at gå i land for at afvente. Det regner en del. (Men ikke de 15 mm der var kommet i Dalum). Efter en tid er tordenvejret drevet videre og vi haster tilbage til bådklubben. Op med kajakkerne og omklædning. Nu mærker vi kulde og regn!

To kilometer ud og to tilbage, var hvad vi nåede.

Mogens Skov

 RIMG0163 600 x 337

Turleder: Erik R. Deltagere: Begitte. Sjak. Erik og Kaj
Denne onsdag blæste det koldt fra syd/vest og der mødte kun fem op til en frisk aftentur. Vi kørte til Nordenhuse, hvor der skulle være lidt læ.
Det blev besluttet at ro mod øst og kort efter vi kom i vandet så Begitte et marsvin. Det gik friskt derud af med vinden i ryggen og efter knap fire km. gik vi i land til pause.
På hjemturen så vi flere marsvin, vi havde vinden delvis imod os, så der skulle bestilles noget, og det var lidt koldt at klæde om. Der var heller ikke nogen, der havde lyst til en dukkert.
Kaj

 

RIMG0147 600 x 337

Turleder: Bent Deltagere: Mogens. Henrik og Kaj

Vinden var i vest og lidt frisk, så vi bestemte os for Holchenhavn, da vi kom derned brød solen frem, Bent forstår det med vejret.

Vi roede til Kajbjergskov, hvor vi fil kaffe og brunsviger, derefter til Tårup camping, hvor vi så den lille dam, der er klokkefrøer i, men vi hørte dem ikke. Det er en fantastisk årstid, skovbunden er hvid af anemoner, blå af violer og gul af smørblomster, træerne er ved at blive lysegrønne og fuglene synger.

På hjemturen igen kaffe i Kajbjergskov, nu med muffins

Vores turleder havde sørget for medvind ud og at vinden vendte på hjemturen

Endnu en dejlig mandagstur

Kaj

 RIMG0125 600 x 337


Turleder: Bent. Deltagere: Tonni. Mogens. Henrik. Torben. Finn og Kaj

Første tur på vandet i år og så med mandags holdet-uha,uha.
Seks friske fyre var mødt op på en lidt grå og trist morgen,som dog viste sig at blive langt bedre op
Af formiddagen.
Turen var fastlagt: Thurø rundt.
Bilerne blev pakket og afsted mod Skårupøre OG SOLSKIN.
Vel ankommet,blev vi modtaget af Torben fra Langeland,syv mand klar til kultur tur i det sy`fynske.
Vejret var fantastisk,sol-blankt vand-dis i det fjerne,vildt smukt.
Første stop på denne tur blev holdt neden for Thurø kirke,Kaffe-kage og så den store kultur udflugt til
kirken med den fantastiske udsigt.Kaj havde sat sig for at finde Tom Kristensen`s gravsted og det
lykkedes.For dem der ikke kender Tom Kristensen kan jeg oplyse at han var
forfatter,kritiker,lyriker,prosaist og anmelder,som havde en central plads i specielt mellemkrigstidens
Kulturliv.Jo-jo,det vidste Kaj noget om. Videre afsted det gik på noget af det flotteste vand jeg længe
har set,stadig spejlblankt.Frokost på øens vest side på en plads med shelter,bord og bænke.
Også her fik turen et kulturelt opsving iform af lystige sange fra en svunden tid. Jeg vil ikke ind på
Teksternes indhold,men meget underholdende. Vel tilbage kunne vi se tilbage på en flot og
underholdende tur på 15,3km.
Tak til mandagholdet for en dejlig dag!!
Henrik.

 

 

 


Turleder: Bent. Deltagere: Tonni. Mogens. Henrik. Torben. Finn og Kaj

Første tur på vandet i år og så med mandags holdet-uha,uha.
Seks friske fyre var mødt op på en lidt grå og trist morgen,som dog viste sig at blive langt bedre op
Af formiddagen.
Turen var fastlagt: Thurø rundt.
Bilerne blev pakket og afsted mod Skårupøre OG SOLSKIN.
Vel ankommet,blev vi modtaget af Torben fra Langeland,syv mand klar til kultur tur i det sy`fynske.
Vejret var fantastisk,sol-blankt vand-dis i det fjerne,vildt smukt.
Første stop på denne tur blev holdt neden for Thurø kirke,Kaffe-kage og så den store kultur udflugt til
kirken med den fantastiske udsigt.Kaj havde sat sig for at finde Tom Kristensen`s gravsted og det
lykkedes.For dem der ikke kender Tom Kristensen kan jeg oplyse at han var
forfatter,kritiker,lyriker,prosaist og anmelder,som havde en central plads i specielt mellemkrigstidens
Kulturliv.Jo-jo,det vidste Kaj noget om. Videre afsted det gik på noget af det flotteste vand jeg længe
har set,stadig spejlblankt.Frokost på øens vest side på en plads med shelter,bord og bænke.
Også her fik turen et kulturelt opsving iform af lystige sange fra en svunden tid. Jeg vil ikke ind på
Teksternes indhold,men meget underholdende. Vel tilbage kunne vi se tilbage på en flot og
underholdende tur på 15,3km.
Tak til mandagholdet for en dejlig dag!!
Henrik.

 

 

Lørdagstur den 21/4 2018
Deltagere: Kia, Begitte, Benny og Erik. Turleder Erik.
Der var 1, der var 2, der var 3, der var 4, der var .... Ja en lille kernegruppe på 4, heraf 2 af klubbens mest dekorative kvindelige medlemmer tog på en kajaktur i det sydfynske og besøgte den lille ubeboede ø i Svendborg Sund, der hedder Iholm Ø. Turen startede ved broen over til Thurø, mod vest, ind gennem Svendborg havn, og så på de gamle dages træskibe, forbi færgelejet og hen til sejlklubben, hvor en bænk stod og ventede på os til formiddagskaffen og den første kage. Videre mod Iholm med 6 m/s lige mod og i modstrøm. Efter broen dukkede Iholm op i horisonten. Det syntes at være meeeget langt derhen. Men det lykkedes. Holdt pause på den østligste ende, hvor der var læ og blødt græs. Tilbage mod broen som vi nåede i løbet af nulkommafem i medstrøm og medvind. Frem og tilbage er ikke lige langt i en kajak. Sidste (kage)pause ved Vindebyøre, hvor bænk og pavillion var sat frem til os. Det er et meget turistvenligt område.
Supertur på i alt 15 km.

Fra VisitSvendborg.dk om Iholm:
I 1853 blev der ved et tilfælde opdaget en stor vikingetids skat på Iholm.
En dag lå der på toppen af et muldvarpeskud en mønt og blinkede i solen.
Muldvarpen var kommet til at grave en af sine gange tværs gennem et større skatkammer med sølvringe, barre og en pung med 475 mønter, arabiske, tyske og engelske - de yngste fra år 1002-1024.DSCN2390 600 x 450

Turleder: Erik R. Deltagere: Lars Chr. Inge. Thomas V. Henrik. Hanne. Begitte. Lene. Kit. Peter J. Erik B. Claus. Carsten. Mogens. Kaj. Birgitte og Michael

På denne 2. klubaften i sæsonen mødte en pæn flok friske roere op med godt humør og høje forventninger til en skøn ro-tur på denne helt fantastisk smukke og ganske varme aften midt i april.

Turen var planlagt til Kerteminde Nordstrand, hvor kajakkerne hurtigt og snildt blev sat i vandet og efter instruks fra turlederen satte flokken af sted.
Der var stor gensynsglæde – både med kajak, vand og kammerater og alle nød atter at være i dette element igen efter den lange vinterpause.
Og snakken gik.............
Der var meget der skulle opdateres om!
Pausen blev holdt det sædvanlige sted på skrænten cirka 3.5 km. fra udgangspunktet og den obligatoriske drink blev indtaget sammen med et stort udvalg af ”biscuits”.
Og snakken gik...........
Havet var blikstille og solen steg ned så smukt så smukt .............
Varme vindpust ramte os i ansigterne på hjemturen – det var som en god sommer aften selvom det var midt i april!

Der var to nye medlemmer med for første gang og de klarede turen i fin stil.
Lige knap 7 km. ialt.

Mens kajakkerne blev surret fast på traileren smuttede et par af de sejeste kvinder i vandet og tog sig en dukkert – det var virkelig frisk sagde de!

Tilbage i klubhuset sluttede vi af med ostemadder mm.
En dejlig aften – dem ser vi frem til mange flere af ...........

Hanne N.

 

 

Turleder: Erik R. Øvrige deltagere: Mogens. Lars Chr. Erik C. Sjak. Claus. Kenneth og Kaj

8 mand var mødt til klubhuset – vejret var klart men en frisk vind fra øst blandet med en encifret

temperatur nærmere 0 end 10 gjorde at turleder Erik R….havde valgt en rute med start i bunder af

Dalbybugten.   Valget viste sig at være godt idét vi kunne klæde om uden de store forfrysninger og

kajakkerne blev sat ud i næsten havblik.   Da min erfaring kun er 3xsvømmehal, fik jeg lov til at sejle

først og bestemme ruten i nordlig retning og især tempo med Kenneth Jensen som sikker makker.

Vi fik selskab af nogle unge mennesker som sneg deres 2 jetski i vandet – de troede måske at deres lille

lovovertrædelse ikke blev bemærket af andre på det sted, men adskillige lystfiskere så ud til opgive

solnedgangen og pakkede sammen ved larmen.

Efter 35 min roning søgte vi land og nød en meget smuk solnedgang over Kattegat mens vi nød en

stille pils med en muffin –   vejret var perfekt – vindstille og næsten lunt.

Tilbageturen ….det blæste op – storm med meterhøje bølger direkte mod (sådan følte nybegynderen

med de trætte kontorarme det i hvert fald) og overhalet af betydelig ældre kajakroere, hvoraf en tilbød

et slæb, der dog venligt blev afslået. Vi kom alle i land med varmen i overkroppen men i god kulde,

mørke og blæsevejr til nedpakningen.

Claus


Deltagere: Bent, Kaj, Mads Tonni og Finn . Året første officielle mandagstur - hvis viser bort fra forpremieren 2. påskedag, kom til at gå til Fyns Hoved. Vejret var fint - næsten helt stille, diset men med perioder, hvor solen brød igennem og varmede. Vi satte i ved Korshavn og roede rundt om hovedet, lagde kajakkerne op på en sandbanke og gik op på det højeste punkt. Kaffe og kage fra standerhejsningen blev nydt sammen med en fantastisk udsigt mod Jøvet. Vi roede videre sydpå til Campingpladsen, hvor vi spiste madpakker, drak bENTS Aroniasnaps, spiste Finns hjemmerullede marcipanæg og " kiggede på himlen". Der var rigtig mange edderfugle med deres karakteristiske kald og et par marsvin, så vi også. På vej tilbage så vi 2 store rovfugle hænge over skrænterne på Hovedet. Efter bedste overbevisning blev de bestemt til Røde glente pga. størrelsen og den kløftede  hale. Vi gjorde et sidste holdt og gik de 66 trin op til Jøvet. Spiste resten af kagen og kiggede på den nærtliggende shelter. Vi roede  tilbage til Korshavn, hvor vi måtte trække kajakkerne det sidste stykke pga. lavvande. 13,5 km blev det til. Dejligt at være igang igen.

Finn

29791766 1950760054937072 1229072337001452106 n2 337 x 60029791766 1950760054937072 1229072337001452106 n2 337 x 60029791766 1950760054937072 1229072337001452106 n2 337 x 60029791766 1950760054937072 1229072337001452106 n2 337 x 60029791766 1950760054937072 1229072337001452106 n2 337 x 600

Turleder: Bent

Deltager: Kaj, Sjak, Begitte, Erik R, Mads, Jørgen R, Benny

Det var 2. Påskedag, solen skinnede og de havde lovet godt vejr hele dagen , så der var et pænt fremmøde på 8 forventningsfulde kajakroer på den første mandagstur. Vi kørte til Kongshøj Strand camping og satte kajakkerne i og roede mod Lundeborg, halvvejs fandt vi et sted at drikke formiddags kaffe. Her efter videre til Lundeborg, hvor madpakkerne blev indtaget på Lundeborg havn. På tilbagevejen blev der selvfølgelig også holdt en eftermiddags kaffepause.

En dejlig 2. Påskedag hvor folk gik tur langs stranden og på Lundeborg havn var der også begyndende forårsstemning! Turen blev på næsten 19 km.
En lidt lang tur så tidligt på sæsonen, så ved den sidste kaffepause gik de fleste til bekendelse med ømme led og muskler. Alligevel var alle enige om at det havde været en fantastisk tur!

Tak for turen.
Benny

pfa10121322 1
Turleder: Sjak
Deltagere: Erik B, Erik R, Kaj, Bent, Lars, Jørgen, Tonni, Peter

Kajakkerne blev hurtigt læsset på traileren, pakket med udstyr, varmt tøj og proviant. Sjak nåede lige at sige, at han gav kage, hvis nogen kunne finde en bager på vejen. I Klintholm var det klart og stille vejr. Vi iklædte os våd-og tørdragter og begav os afsted mod Strib. På vejen så vi friske skrænter, som vand og vejr havde ædt sig ind i. Nogle steder var vandet helt rødt af ler. Et sted havde et hus ikke meget fast grund mere. Efter halvanden times roning lidt før Strib fandt vi en terrasse hvor frokost, kaffe og øl kunne indtages i læ. Til stor begejstring serverede Sjak kagen - 2 "store røvhuller". Det er nogle store brune kager med huller i midten, som vist ikke findes andre steder end hos bageren i Bolbro. Jørgen sagde at bagerjomfruen havde stillet ham over for at svært valg. Han kunne få 9 små røvhuller eller 2 store røvhuller som kunne deles!!!
Vi var et par stykker, som måtte hoppe og løbe lidt for at få varmen inden vi krøb ned i de "varme" kajakker igen. Så gik turen hjemover. Her så vi både et par marsvin og en enkelt nysgerrig sæl.
Vi sejlede i alt ca. 15 km og var hjemme i klubhuset kl 15, så vi kunne nå at få en morfar inden aftenens bowling. Tak for en dejlig tur!

Ref. Peter
Turleder: Sjak
Deltagere: Erik B, Erik R, Kaj, Bent,, Jørgen C, Tonni, Peter, Birgitte, Begitte, Benny og mange flere
Lørdag aften, efter roturen ved Klintholm, var der dækket op til spisning og bowling i Odense Bowl'n'Fun på Grønløkkevej. Der var 27 deltagere til spisning og lidt færre til bowlingturneringen.

Der var rigtig god stemning og lejlighed til at møde klubkammeraterne i 'ro'-lige omgivelser med god snak og forholdsvis fredelig dyst. Michael fik flest point skarpt efterfulgt af vores dygtige kasserer, som præsterede at vinde på en bane uden selv at kaste en eneste kugle.
 
/Jørgen

oldlogo

Seneste ture 2018

Onsdag d. 16-5 Kerteminde N.Onsdag d. 16-5 Kerteminde N.

Turleder: Sjak. Deltagere: Dorte. Henrik. Bent. Carsten. Kaj. Christian. Hanne. Begitte. Jørgen R [ ... ]

Flere artikler