IMGP0747 600 x 450

Turleder: Anders. Øvrige: Begitte, Sjak, Kaj, Bent, Erik, Jørgen C., Benny

Vind ca. 7 m/s fra vest, skyet, lidt regn, lidt sol. 6 grader.

Vi havde et helt nyt medlem med på denne første vinterroning. Begitte. Hendes første kajaktur efter EPP2 beviset. På en vintertur i regn og blæst. Virkeligt sejt.

Vi satte i ved Skårupøre og roede gennem Skårupøre Sund mellem Thurø og Fyn indimellem i strid modvind og i modstrøm, men endelig kom vi under broen, derefter til venstre og hen til Troense Kajakklub.

Klubhuset var låst, hvilket det aldrig plejer at være. Men heldigvis kom en af de vinteraktive medlemmer og lukkede os ind.

Benny havde medbragt hjemmelavet æbleskivedej. Desværre havde den ansvarlige for at medbringe en æbleskive pande ikke liiige fået den pakket ned.

Men klubbens mesterkok Benny kokkerede de fineste pandekager af dejen med flere slags marmelade mv. og gløgg til. Og Kajs hjemmelavede brændevin. Og øl og kaffe mv. Jo velkommen til Odense Havkajakklub.

Efter opvask mv. gik turen tilbage. Nu med vinden i ryggen og i medstrøms. Frem og tilbage er ikke altid lige langt.

Tilbage ved Skårupøre skulle Sjak lige vise et koldvandsrul. Resten af gruppen kunne godt styre sig for ikke at prøve.

Det blev til 14 km i alt

Erik R.