Turleder: Tim. Deltagere: Erik T., Thomas N., Tim

Da vi mødtes ved klubhuset meddelte den officielle turleder Kaj, at turen var aflyst pga. vejret. Vi var imidlertid 3 stykker, som ville gøre et forsøg på trods af udsigt til kraftig blæst.

Da vi nærmede os vandet ved Nordenhusene udbrød Thomas med tydelig skuffelse: Der jo havblik! Det skulle vise sig, at forholdene var ca. midt i mellem Thomass havblik og Kajs dommedagsvisioner om en middelvindhastighed på 11 m/s.

Vi roede nordpå mod Kerteminde og krydsede over bugten til pynten med det lille røde hus syd for Sibirien.

Vi startede krydset med at stikke næsen ud i vinden for at prøve hvor svært det var at ro i blæsten. Turlederen morede sig kurfyrsteligt. Vi fik både vinden og en masse krappe slagbølger direkte ind fra siden.

”Små utidige bølger” kalde Thomas dem, så vi krøb lidt tættere på kysten, så vi alle kunne nyde, at vi var kommet på arbejde. Med kække tilråb fra en tysk sejler nåede vi frem til det lille røde hus, hvor vi holdt en kort pause.

Efter en tår vand og en frugtstang vendte vi næsen hjemefter i silende regn. Erik havde ikke roet ved Nordenhuse før, så vi roede tæt på kysten på vejen hjem. Så kunne vi bedre kunne beundre de flotte sommerhuse.

Da vi var tilbage ved Præsteskoven viste GPSerne omkring 11,5 km. Det havde været en tur med udfordring ”lidt over middel” for en onsdagstur, men vi var alle enige om, at det havde været en rigtig god tur.

/Tim

Seneste ture 2021

Mandag d. 20-9 LyøMandag d. 20-9 Lyø

Turleder. Bent Øvrige: Mogens. Tonni og Kaj Så blev det mandag og som næsten altid om mandage [ ... ]

Flere artikler

Ture 2020

Onsdag d. 30-12 VigelsøOnsdag d. 30-12 Vigelsø

Turleder: Sjak
Øvrige deltagere: Mogens. Tonni. Van. Hong. Peter. Bjarne og kaj
Årets sidste kajak [ ... ]

Flere artikler

Ture 2014