Deltagee: Arne, Anette, Martin, Bent, Steen, Thomas og Kaj

 

Årets første tur gik langfredag til Munkebo havn, hvorfra kursen blev sat mod Kerteminde.

Det var samtidig debut for flere nye tiltag: Nye sikkerhedsregler, vindmåler og søsætning af Arnes nye kajak.

Vinden var svag, og kom fra modsatte side af fjorden, så der var lidt bølger fra siden, men ingen kæntringer, selvom det var længe siden, de fleste havde været på vandet. Da vandet var rimeligt koldt, holdt vi godt sammen i par. Vinden skiftede med fjordens forløb til modvind, og det kunne efterhånden mærkes, at der manglede kilometer i armene. En lille strækkebenpause var også nødvendig.

Vi nåede ikke til Kerteminden, da det blev tid til frokost. Kaj leverede årets første øs, men bredt udvalg af mærker, som hører til tiden. Efter hygge tog Thomas og Steen til Kerteminde, mens resten af gruppen vendte næserne mod Munkebo.

Med rygvind var det pludselig behageligt. Vel tilbage i Munkebo skulle Arnes nye kajak afprøves for det, den var bygget til: Vendinger og anden sjov. Martin blev udnævnt kamerafører, og da det ikke var håndværktøj, måtte der en del instruktion til. Skodning i vandoverfladen gik fint, men vendingerne fungerede ikke, hvilket blev tilskrevet gummiarmene efter turen. Desværre havde kameraførereren betjeningsvanskeligheder, der således kun kastede 10 sekunders video af. Efter endt afprøvning landede Steen og Thomas også i Munkebo (Thomas med friske fjordrejer).

Steen havde ikke fået nok, så han tog videre ud i verden for at finde andre kajakfreaks. Vi andre vendte bilerne mod Odense og varmen. En mild dag på vandet og rart af være tilbage efter en lang vinter.

Seneste ture 2023

Mandag d. 27-3 HolckenhavnMandag d. 27-3 Holckenhavn

  I sne og slud - kajakken må ud.
Jeg er hjemme på ferie og tjekkede at der var mandags tur.  [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2022

Fredag d. 30-12 ÆbleskiveturFredag d. 30-12 Æbleskivetur
30 Dec 2022

  Nytårstur d. 30. december til Fuglesang
Turleder Benny
Deltagere. Kaj, Bent, Tonni, Begitte,  [ ... ]

Flere artikler

Ture 2014

Ture 2013