OHKjohn

Billedet viser en tydeligt rørt formand for klubben gennem mange år, John Weiss Andersen. Han holder det synlige bevis for udnævnelse til æresmedlem af Odense Havkajakklub. På generalforsamlingen i februar 2017 blev han æret for sit store arbejde for oprettelse og drift af Odense Havkajakklub. Der medfølger bevis til kaminhylden, en lille en til næsen og livsvarigt medlemsskab af klubben. Tak for indsatsen og tillykke med æren.

OHK 1

Nu er den ved at være på plads og virke efter ønskerne. Du sidder nemlig allerede og kikker på den nye udgave af kajakklubbens hjemmeside.

Det er snart et par år siden, der blev afsat penge på budgettet til forbedringerne, men arbejdet har hængt lidt i bremsen. Nu er motoren bag hjemmesiden skiftet ud til en ny med noget mere træk i. Hele bestyrelsen har været i gang med ideer og ønsker og med at luge ud i indholdet og genskrive de fleste af teksterne, som er basis for hjemmesiden. Layoutet er frisket op bl.a. med en masse flotte billeder fra de sidste års aktiviteter.

Det meste af indholdet præsenterer klubben for folk, der er interesserede i kajakroning. Det kan vi alle se. Men der er stadig noget, der er reserveret til medlemmer med et login. Er du medlem, kan du få adgang til medlemssiderne ved at klikke på 'Log ind/ud' i øverste, højre hjørne af forsiden og bruge dine login-oplysninger. Er du i tvivl kan du spørge om hjælp.

Jeg håber du bliver glad for ændringerne på hjemmesiden, og at du vil give tilbagemelding til bestyrelsen, når du finder noget, der kunne være bedre.

Jørgen Carstensen

Kerteminde A3 2016

Var det ikke en udfordring for dig? Flot tur i kajakken, mens du støtter et godt formål og møder nye kajakbekendtskaber?

Tilmelding paa Tourdekerteminde.dk 

IMG 0668 600 x 450

 Midt i februar, da jeg nød solen på Sri Lanka fik jeg en mail fra Christian at jeg skulle skynde mig at melde mig til øl og tapas. Det gjorde jeg og kunne med tanke på sidste år begynde at glæde mig.

 generalforsamlingOHK - 5

Den årlige generalforsamling blev onsdag d. 2. februar afviklet i klubhuset. Det var et særdeles velbesøgt møde med 33 stemmeberettigede deltagere, som blev godt orienteret om sidste års aktiviteter og fremtiden i klubben. Og med de sædvanlige hyggefaktorer: kaffe, brød og en lille en.

Årets generalforsamling adskilte sig fra de foregående mindst 20 af slagsen ved, at formandsposten fik et nyt ansigt. John havde valgt at overlade pladsen til en yngre generation. Sjak blev valgt uden modkandidat, og blev klappet ind på posten. Tillykke med valget.

Tak for de mange års arbejde til John og velkommen til Sjak til fremtidigt samarbejde.

Du kan snart læse et grundigere referat fra årets generalforsamling

 

fioniafond

På bestyrelsesmødet torsdag aften havde vi klubbens økonomi på dagsordenen. (Der er jo generalforsamling d. 24. februar!) Tonen blev pludselig en anden og alt så lysere ud, da Helle og Erik hev denne seddel frem.

De har nemlig arbejdet ihærdigt for at skaffe midler til at købe kajakker til at hjælpe de mange, nye medlemmer i gang med kajakroning. 

Og mange tak til Fionia Fond for støtten til Odense Havkajakklub og til Helle og Erik for deres tålmodige eftersøgningsarbejde.

IMG 0571 600 x 450

Rapport fra en bowlingaften med det hele.

bowling

Du kan møde dine kajakvenner til hyggelig sammenkomst med bowling d. 22.1 2016 kl 19. Der er endnu få ledige pladser, og du kan tilmelde dig på aktivitetskalenderen.

Vi skal hygge os i Bowl 'n Fun på Grønløkken 3, 5000 Odense C

Det er tanken at vi mødes kl. 18 og spiser sammen. Vi har banerne fra kl. 19. Det er dog ikke nogen forudsætning for at spille med, at man har deltaget i spisning, men det vil være hyggeligst ;-)

Maden skulle være at sammenligne med det man får på Flammen. Se på hjemmesidens menu

Vi ses d. 22.1 2016 kl. 18.00?
Jørgen

Kunne det være en ide, at medlemmer (med lyst, de rette færdigheder, det rette udstyr) mødes f.eks. kl. 14.30 i klubhuset Kanalvej for at gøre kajakkerne klar og ro til  fælles start og skippermøde ved Odense Roklub kl. 15.30, og derefter følge programmet, som det er beskrevet herunder?

lucia-kajak

Husk at tilmelde dig til julefrokosten 2015!

OHK juleinvitation 2015 reminder forside

Så er foråret kommet, og vi skal have standerhejsning. Vejret var med os, stille, sol og lunt.

John holdt en smuk tale om den nye sæson og standeren foldede sig ud, der blev klappet og skålet. Derefter havde Christian ristet pølser, og der var drikkelse til, så hyggen bredte sig, det kunne ikke være anderledes, når man mødes efter en lang vinter.

Dagen sluttede med kaffe og mange løfter om at ro meget mere i sommer end man nåede sidste år

Kaj

WP 20150530 12 56 30 Pro1 600 x 337

Så blev det tid til den årlige rengøring af klubhuset m. m. Der mødte fjorten friske piger og drenge op, pigerne gik i gang med klubhuset køkken, toilet og opholdsstue og reparation af skørter og veste.

Drengene tog af græsslåning, hakning, rivning, flytning af hylder i sideskuret sortering af kajakker og rengøring i kajakskurene m.m.

Da klokken nærmede sig tolv blev der handlet ind til frokost og dækket bord udenfor klubhuset, på grund af blæsten blev bordene flyttet til foran kajakskuret, så kom regnen og man flyttede ind i kajakskuret, midt i måltidet brød solen frem og der blev flyttet ud igen.

Efter en dejlig frokost, hvor jeg især vil fremhæve Rigmors røgeostsalat, blev det sidste arbejde gjort og vi var færdige kl. 14 efter en rigtig hyggelig dag.

Kaj

kajaktraeff

Vi har fået en henvendelse fra kajakroere på Ærø om at deltage i kajaktræf den 6. september. Det vil vi gerne bakke op om med denne annoncering. Hvis du er interesseret i deltagelse kunne du evt.henvende dig til bestyrelsen for at få oprettet et arrangement for klubbens medlemmer.

/Jørgen

Kære havkajakklub og havkajakentusiaster.

Vitsø Badebroforening og Søby Camping Ærø vil gerne invitere til Havkajaktræf og høstfest lørdag d. 6. sep. 2014.

Det er første år vi holder kajaktræf og starter med et hyggeligt træf med efterfølgende høstfest, men til næste år har vi allerede planer om at arrangere en tur Ærø rundt.

Vi håber på stor opbakning til en sjov og anderledes træf på Ærø.

Venlig hilsen Janus Hansen