AFLYST PGA: BLÆST Søsætning

Traditionen tro fejrer vi nye og gamle kajakker ved Løgismosestrand Camping, arrangementet er for alle medlemmer med familie/partnere.

Vi mødes på Løgismosestrand Camping i Haarby og starter lørdag kl. 12.00 med en enkelt frokost, herefter hopper vi i kajakkerne som bliver hyldet og ror så ud på tur. Herefter bydes der på kaffe/the med hjemmebag om eftermiddagen. Aftenen bruger vi på at grille og lave mad ved fælles hjælp samt at hygge i partyteltet.

Søndag morgen spiser vi fælles morgenmad, hvorefter vi tager på en niveau 1 kajaktur. Herefter er der restefrokost og fælles oprydning.

Et udvalg arrangerer maden til frokost lørdag og søndag, aften lørdag og morgenmad lørdag og søndag, drikkevarer skal du selv sørge for og overnatning kan ske i eget telt eller campingvogn. Der er også mulighed for at leje hytter på campingpladsen. Overnatning afregnes med campingpladsen. Maden afregnes med udvalget.

Prisen for arrangementet er 200 kr.  som betales til klubbens mobilpay 66732.

Frist for tilmelding den 18. maj 2022 og tilmelding på hjemmesiden.

Der arrangeres kajak transport. Herom informeres senere.

Turledere: Skal udpeges

Arrangement oversigt

Start dato 28-05-2022 12:00
Slut dato 29-05-2022 16:00