Søsætning

Traditionen tro fejrer vi nye og gamle kajakker ved Løgismosestrand Camping, arrangementet er for alle medlemmer med familie/partnere.

Vi mødes på Løgismosestrand Camping i Haarby og starter lørdag kl. 12.00 med en enkelt frokost, herefter hopper vi i kajakkerne som bliver hyldet og ror så ud på tur. Herefter bydes der på kaffe/the med hjemmebag om eftermiddagen. Aftenen bruger vi på at grille og lave mad ved fælles hjælp samt at hygge i partyteltet.

Søndag morgen spiser vi fælles morgenmad, hvorefter vi tager på en kajaktur. Herefter er der restefrokost og fælles oprydning.

Et udvalg arrangerer maden til frokost lørdag og søndag, aften lørdag og morgenmad lørdag og søndag, drikkevarer skal du selv sørge for og overnatning kan ske i eget telt eller campingvogn. Der er også mulighed for at leje hytter på campingpladsen. Overnatning afregnes med campingpladsen. Maden afregnes med udvalget.

Prisen for arrangementet er 200 kr.  som betales til klubbens mobilpay 66732.

Frist for tilmelding den 9. maj 2019 og tilmelding på hjemmesiden.

Der arrangeres kajak transport. Herom informeres senere.

Turledere ; Sikkerhedsudvalget

Arrangement oversigt

Start dato 18-05-2019 12:00
Slut dato 19-05-2019 13:00