20211120 113348 resized 600 x 337

Øvrige: Lene G.L. Kaj
Det var den første vinter tur, men sådan var vejret ikke, 12 gr. Og en frisk vind fra vest.
Benny foreslog Holckenhavn og vi andre var meget enige. Da vi kom til dæmninger var der hvide skumtoppe på søen mod vest, medens vandet var fladt på fjorden.
Vi roede tæt på kysten i læ ved skoven og skrænterne, men der hvor der ikke var nogen læ kunne vi godt mærke vinden. Efter en god times roning kom vi til vores plads ved Kajbjergskoven og det var tid til frokosten. Den nød vi i læ og lidt solskin med udsigt til Storebæltsbroen.
Tilbage turen gik med skiftende med og modvind og vi allerede tilbage ved klubhuset ved halv tre tiden her vi kaffe og et stykke smørebrød sammen med de flittige håndværkere, som hele dagen havde arbejdet med at lægge tag på containerne.
Endnu en dejlig kajak dag.
Kaj

Seneste ture 2021

Lørdag d. 27-11 JulefrokostLørdag d. 27-11 Julefrokost

Julefrokost 27.11.21