179208043 4261234957229551 5759546922675454562 n 600 x 450

Deltagere: Sjak, Hong, Kaj, Finn, Lars Erik, Mogens og Tonni
Turleder: Bent
Turlederen havde på forhånd givet besked om at vi skulle Helnæs rundt pga. det gode vejr. Der var ingen indsigelser, så det blev som turlederen havde bestemt, heldigvis 😊.
Alle var mødt op i ordentlig tid, så vi kom afsted rettidigt. Da vi var 8 kørte vi i 3 biler, ihukommende gældende regler og restriktioner. Lars Erik havde formastet sig til at foreslå et nyt isætningssted, det blev naturligvis prompte afvist.
Vel ankommet til Helnæs fik vi hurtigt læsset kajakkerne af vognen, da vi skulle venstre om næsset, skulle vi ned over stenene med kajakkern. Måske skulle vi alligevel overveje et andet isætningssted. Vi blev klædt om og kom ud på vandet. Vandet var blankt som et spejl og solen skinnede fra en næsten skyfri himmel, så kan man næsten ikke forlange mere.
Da det blev tid for kaffepausen mente Bent at vi skulle prøve noget nyt, så i stedet for at gå ind ved fyret, gik vi ind små 500 m før. Det var også et ganske nydeligt sted, måske noget eng-areal. Mogens havde nogle lækre kager med og Kaj havde noget “hindbær-sprit” så alt var godt. Men vi måtte jo snart videre mod den næste pause.
Undervejs var vi et par stykker som var ved at koge over, så vi måtte i land og smide noget beklædning. Vi kom hurtigt i kajakkerne igen og indhentede de andre. Søreme om ikke ændringerne fortsatte da vi skulle have frokost, turlederen havde igen fundet et nyt sted. Her var selvfølgelig bord-bænke sæt, så det gav lidt mening, men alligevel. Da en udtalte at der var chokolade med, blev vi hurtigt enige om en pause mere på hjemvejen.
Sidste pause var ved Helnæs Mølle hvor der er lavet et godt landgangssted og stier op til møllen. Der var bord og stole ved møllen, og der er bygget et par sommerhuse, og da al bevoksning på skrænten er ryddet er der en fantastisk udsigt over Helnæs bugten.
Vel tilbage var vi en tre stykker, der lige tog en dukkert, inden det gik hjemad. 19 kilometer blev det til alt inklusive.
Tonni

Seneste ture 2022

Lørdag d. 21-5 KongshøjLørdag d. 21-5 Kongshøj

Turleder: Benny