RIMG1077 600 x 337

Turleder: Benny

Deltagere, Bent, Jørgen, Kaj og Mogens

Vinterroning, søndag i december. Spændende. Især da det fredag og lørdag regnede (25 mm) og blæste lige så rigeligt. Søndag morgen, sol og lidt vind fra sydvest.

Vi enedes om Storebæltskysten ved Holckenhavn. Vendepunkt ved Tårup Strand. Havde det ikke været for æbleskiverne, havde der ikke været mere at skrive om.

Benny havde taget æbleskivedej med til ti sultne roere. Men vi var jo kun fem! Så vi måtte ofre os og pligtskyldigt spise alt hvad Benny bagte!

Kajakkerne lå meget dybt på vejen tilbage. Om det var derfor, det var blevet højvande ved Holckenhavn, ved jeg ikke. Men det var så højt at vi kunne sejle omtrent helt op til bil og kajakvogn.

Mogens Skov

Onsdag d. 8-5 SteneneOnsdag d. 8-5 Stenene

Turledere : Benny og Hanne
Deltagere : Kaj, Bent, Mogens, Helle og Lene G. En lille hård ke [ ... ]

Odense Havkajak Klub

Odense Havkajakklub er en lille kajakklub, hvor omdrejningspunktet er havkajakken og den grønlandske kajaktradition. Fra april til september er der en ugentligt rotur (onsdag aften), derudover [ ... ]

Nyt fra bestyrelsen

Seneste artikler

Onsdag d. 8-5 Stenene

Turledere : Benny og Hanne
Deltagere : Kaj, Bent, Mogens, Helle og Lene G. En lille hård kerne af roere mødte op på denne kolde,  [ ... ]

Mandag d. 6-5 Kongshøj Strand

Tur leder : Bent
Deltagere : Thomas, Tonni, Mogens, Lars, Kaj og Hanne Atter en kold og blæsende maj morgen, som dog ikke afholdt m [ ... ]

Onsdag d. 1-5 Kerteminde N.

Turleder. Thomas og Benny Øvrige deltagere. Begitte. Birgitte. Helle. Kaj. Erik R. Hanne. Mogens. Jørgen C. Peter. Kenneth. Lars  [ ... ]

Søndag d. 5-5 Vindeby

Turleder Benny assisterende Thomas og de dejlige mennesker der deltog, Hanne, Begitte, Lene J., Sjak, Tonni og speciel guest Lisette.
Turen [ ... ]