RIMG1077 600 x 337

Turleder: Benny

Deltagere, Bent, Jørgen, Kaj og Mogens

Vinterroning, søndag i december. Spændende. Især da det fredag og lørdag regnede (25 mm) og blæste lige så rigeligt. Søndag morgen, sol og lidt vind fra sydvest.

Vi enedes om Storebæltskysten ved Holckenhavn. Vendepunkt ved Tårup Strand. Havde det ikke været for æbleskiverne, havde der ikke været mere at skrive om.

Benny havde taget æbleskivedej med til ti sultne roere. Men vi var jo kun fem! Så vi måtte ofre os og pligtskyldigt spise alt hvad Benny bagte!

Kajakkerne lå meget dybt på vejen tilbage. Om det var derfor, det var blevet højvande ved Holckenhavn, ved jeg ikke. Men det var så højt at vi kunne sejle omtrent helt op til bil og kajakvogn.

Mogens Skov

Seneste ture 2017

Lørdag d. 9-12 ÆbleskiveturLørdag d. 9-12 Æbleskivetur

Lørdag d. 9 December var dagen hvor den stod på vinterroning, gløgg, æbleskiver og godt selska [ ... ]